To je to što me zanima!

Mafijaši maltretiraju Cavanija jer se osvećuju gazdi Napolija

Lokalna mafija camorra maltretira žene od igrača, a u zadnjih par tjedana doživjele su čak osam pljački ili krađa. Osvećuju se gazdi kluba jer ih je isključio iz poslova
Vidi originalni članak

Nakon 20-ak godina nogomet je opet glavni hit u Napulju, gotovo kao u doba Maradone. Napoli je prošle sezone bio treći u Serie A, ove su prošli u drugi krug Lige prvaka i imaju odličnu momčad, ali igrači više nisu 'bogovi' kao nekada.

Naime, lokalna mafija camorra maltretira žene od igrača, a u posljednjih par tjedana doživjele su čak osam pljački ili krađa!, pišu talijanski mediji. Lavezzijevoj curi ukrali su Rolex, a trudnoj Cavanijevoj djevojci prilikom pljačke su prislonili pištolj na trbuh! Beku Aronici su ukrali stari automobil, a Fideleffu ispremetali sve u autu, ništa mu nisu ukrali, samo su demonstrirali moć. 

Zašto to rade? Navodno se osvećuju vlasniku kluba Aureliju De Laurentiisu jer ih je isključio iz nekih poslova. Među ostalima jer je uveo on-line kupnju ulaznica pa tako spriječio preprodaju. Zlostavljanjem igrača, odnosno njihovih žena, žele ih otjerati iz kluba i tako oslabiti klub i osvetiti se De Laurentiisu.

Naravno, o svemu nitko ne priča javno niti se želi službeno izjasniti...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kiki1984_1 28.12.2011.

    jadan je i taj talijanski nogomet..

  • Reddevil 28.12.2011.

    hahaha, isključio ih je iz NEKIH poslova

  • sbmomak 28.12.2011.

    Hvala na ispravku. ***Admin***

Komentiraj...
Vidi sve komentare