To je to što me zanima!

'Magic' Johnson se vraća na parket, zaigrat će za Obamu

'Magic' Johnson zaigrat će ponovno košarku nakon 20 godina pauze. U pitanju je revijalna utakmica 'Obama Classic' za pomoć predsjedniku u izbornoj kampanji
Vidi originalni članak

Nekoć najbolji svjetski košarkaš, danas 52-godišnji Earvin "Magic" Johnson, ponovno će zaigrati košarku. Sudjelovat će na ekshibiciji koju 12. prosinca u Washingtonu organizira predsjednik SAD-a Barack Obama.

Legendarni razigravač LA Lakersa prekinuo je karijeru 1991. godine nakon saznanja da je zaražen virusom HIV-a. Nakratko se vratio natjecateljskoj košarci kako bi 1992. godine nastupio na Olimpijskim igrama u Barceloni.

"Obama Classic" ekshibicija je u kojoj će ponajveće NBA zvijezde igrati da bi aktualnom predsjedniku pomogli u izbornoj utakmici.

Utakmica koja se može uzeti kao All-Star dvoboj moći će pogledati za 74, ali i za 3 700 eura, koliko košta mjesto uz parket. Sav će prikupljeni novac otići na račun Demokratske stranke, te će se njime financirati predsjednička kampanja Baracka Obame, kojeg čeka borba za drugi predsjednički mandat.

Nastupe su, osim 'Magica', potvrdili Carmelo Anthony (New York), Ray Allen (Boston), Chris Bosh (Miami), Kevin Durant (Oklahoma City), Chris Paul (New Orleans) i Dwight Howard (Orlando).

Idi na 24sata

Komentari 4

  • LiLu 27.11.2011.

    zapita li se jos tko kako se ovaj lik lijeci od side ,20 godina a drugi umiru iste godine kad saznaju da su oboljeli.

  • 27.11.2011.

    zar je toliko prošlo ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare