To je to što me zanima!

Maglica: Odlazim iz Hajduka, bilo je lijepo, hvala na svemu

Maglica bi u siječanjskom roku trebao postati slobodan igrač, zauzvrat bi Hajduku oprostio primanja u narednih šest mjeseci. Navodno će karijeru nastaviti na Cipru
Vidi originalni članak

Iako se već neko vrijeme priča o razlazu Antona Maglice s Hajdukom, ipak je iznenađenje današnja igračeva objava na Facebooku kako raskida ugovor.

- Bilo je lijepo. Hvala na svemu - napisao je Maglica na Facebooku.

Maglica se dogovorio o sporazumnom raskidu ugovora s Hajdukom i u siječanjskom roku će biti slobodan igrač. Zauzvrat će oprostiti Hajduku primanja u narednih šest mjeseci, koliko ga ugovor još veže s klubom.

Navodno će karijeru nastaviti u ciparskom Apollonu iz Limasola.

Umjesto Maglice stiže napadač iz Indije?

Nicolas Leandro Velez trebao bi zamijeniti Maglicu u napadu. Radi se o 25-godišnjem napadaču s argentinsko-talijanskim državljanstvom koji je u karijeri igrao za Hurracan, španjolskog četvrtoligaša Atletico Sanluqueno, singapurske Warriorse, a ovu sezonu započeo je u indijskom North East Unitedu za koji je u 14 utakmica zabio pet golova.

Idi na 24sata

Komentari 126

  • drmm 06.01.2016.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • GARFILD 06.01.2016.

    Maglicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vratiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  • lazarat 06.01.2016.

    evo i susic odlazi u englesku za 2.5 milje eura,kalinic maglica pa tko ce ostat u borbi za HNL

Komentiraj...
Vidi sve komentare