To je to što me zanima!

Maiconov otac: On jedva čeka da potpiše za Real...

Sin mi ne može dočekati da zaigra za Real. Zna da je taj klub idealan za njega, rekao je otac Interovog braniča koji trenutno odmara u Brazilu
Vidi originalni članak

Douglas Maicon, Interov desni bočni branič, i dalje je, barem medijski, na tržištu. Osim ostanka u redovima europskog i talijanskog prvaka najizglednijom se čini opcija prelaska u madridski Real. Upravo to je ono što priželjkuje i sam brazilski nogometni reprezentativac. Ideja da se ponovno stavi na raspolaganje treneru Joseu Mourinhu privlačnija mu je od ostanka u redovima "nerazzura" kojima se ne želi zamjeriti, pa putem medija šalje dvojake poruke.
- Mogu samo reći sljedeće: ma što se dogodilo, bit ću zadovoljan. Real? Radio sam već s Mourinhom i volio bih da me trenira ponovno. Opet, volio bih ostati u Interu. Neću zbog toga biti niti najmanje frustriran - kazao je Maicon nedavno za radijsku postaju Radio Globo.
Ipak, u kampanju prelaska u "kraljevski klub" uključio se i braničev otac Manuel koji je španjolskom AS-u izjavio:
- Sin mi ne može dočekati da zaigra za Real. Zna da bi taj klub bio idealno odredište nastavka njegove karijere. U Madridu bi osvojio sve što je osvojio s Interom. Trenutačno je na odmoru u Brazilu, a mi smo opušteni znajući da pravi ljudi vode pregovore između dva kluba.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ivan2005 25.07.2010.

    baš je traktor...odličan igrač...može trčati dok mu ne kažeš da stane

  • Alessandro10 25.07.2010.

    taj maicon 25 ne vrijedi a ne 35,ne dižite ga u nebesa...ko se razumije u nogomet vidi da je ramos trenutno jači bek od maicona...još je i mlađi,stoga...nepotrebno

  • boixos os 25.07.2010.

    salary cap i mirna Bosna xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare