To je to što me zanima!

Majer poklonio dres iz finala za pomoć stopostotnom invalidu

U vrijeme pisanja objave je posljednja ponuda za 'vatreni' dres Lovre Majera bila 850 eura, a svoju ponudu možete ostaviti do četvrtka, 22. lipnja, do 20 sati i tako napraviti dobro djelo
Vidi originalni članak

U finalu Lige nacija na terenu je bio pola sata i promašio penal u raspucavanju, a Lovro Majer (25) je bez obzira na sve pokazao veliko srce nakon utakmice. Dao je dres koji je nosio u porazu protiv Španjolske na aukciju kako bi pomogao osobi sa stopostotnim invaliditetom, Kristijanu Švendi.

- Dragi naši, vrijeme je da ponovno pokažemo veliko srce. Organiziramo aukciju nogometnih dresova kako bismo prikupili sredstva za gospodina Kristijana Švendu, 100-postotnog invalida koji treba našu pomoć kako bi svoj dom prilagodio vlastitim potrebama (WC za invalide, olakšavanje pristupa automobilom, itd). Aukciju otvaramo dresom našeg zagrebačkog dečka Lovre Majera, koji nam je ustupio dres s finala Lige nacija. Premda bismo i Lovro i mi voljeli da je utakmica završila drukčije, ovo je sjajna prilika za učiniti dobro djelo i pritom obogatiti kolekciju dresova ovim kapitalcem - objavili su organizatori.

Za dres se možete 'boriti' do 20 sati u četvrtak, 22. lipnja. U vrijeme pisanja je posljednja ponuda bila 850 eura. Sve to možete napraviti na stranici 'Chef kuha doma'.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • PlaviKAJ 20.06.2023.

    Bravo Lovro! 💙💪

  • željna svega 20.06.2023.

    ljepo od tebe samo se makni dalje od repke nemas kapaciteta ni za 3 ligu

  • Dinamo Zagreb najveci Hrvatski klub Dinamo Sampion 20.06.2023.

    Nas Dinamovac💙💙💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare