To je to što me zanima!

Majer zabio spektakularan gol u rašlje: A onda se uključio VAR

Bio je to krasan gol, odlično se namjestio i pogodio Majer. Proslavio je već sve, ali nakon uključivanja VAR sobe ostao je potišten jer su poništili gol
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Lovro Majer igrao je za Rennes do 70. minute u 3-3 remiju na gostovanju kod Fenerbahčea u Istanbulu u susretu 5. kola skupine B Europske lige, a francuski sastav propustio je veliku priliku osigurati prvo mjesto u skupini i izravni ulazak u osminu finala ovog natjecanja.

Nakon pola sata igre bilo je 3-0 za Rennes golovima Gouirija (5, 30) i Terriera (16), a i Majer je u 10. minuti sjajnim udarcem sa 20-ak metara zatresao suparnički mrežu no taj pogodak je poništen zbog zaleđa u početku akcije. No, Valencia (42) je prije odlaska na odmor uspio postići prvi gol za domaće da bi Zajc (82) i Emre Mor (88) pred kraj susreta uspjeli poravnati na 3-3. Poništeni gol pogledajte OVDJE

Uoči posljednjeg kola Rennes i Fenerbahče tako imaju po 11 bodova te su osigurali proljeće u Europskoj ligi, ali tek za tjedan dana znat će se koji će sastav izravno u osminu finala, a koji će morati igrati međurundu. Treći AEK Larnaca ima četiri, a posljednji Dinamo Kijev jedan bod.

Toma Bašić igrao je do 55. minute za Lazio koji je na svom terenu svladao Midtjylland sa 2-1 (1-1) u susretu skupine F. Isaksen (8) je doveo danski sastav u vodstvo, ali su Milinković-Savić (36) i Pedro (58) osigurali preokret. Lazio je na vrhu skupine s osam bodova, a Midtjylland je ostao na pet koliko uoči svog međusobnog dvoboja imaju i Sturm te Feyenoord.

Nikola Katić odigrao je čitav susret za Zurich u 2-1 (0-1) domaćoj pobjedi protiv Bodo/Glimta. No, Zurich je i dalje posljednji u skupini A s tri boda, jednim manje od Bodo/Glimta, dok je na vrhu Arsenal sa 12 bodova usprkos 0-2 porazu na gostovanju kod PSV-a iz Eindhovena koji je drugi sa 10.

Prvo mjesto u skupini C osigurao je Betis 1-0 (0-0) pobjedom na gostovanju kod Ludogoreca golom Fekira (56), a kod domaćih je Simon Sluga ostao na klupi. Union Saint-Gilloise je 2-0 (2-0) uspjehom na gostovanju kod Malmöa osigurao prvo mjesto u skupini D i izravni ulazak u osminu finala.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nabijem_admina3 27.10.2022.

    majer po obicaju briljira, ali kratkonogi skakac u vis ce dobiti prednost zbog svjezine. ipak je prosjedio dosta vremena na klupi u engleskoj pa je odmorniji

  • the.king 27.10.2022.

    TOP igraci ne igraju četvrtkom

Komentiraj...
Vidi sve komentare