To je to što me zanima!

"Majka" svih golova u 22. kolu: Suarezov projektil s 30 metara

Elche je s Pašalićem u sastavu pobijedio Rayo Vallecano 2-0 u posljednjem ogledu 22. kola Primere. Prvi gol Elchea bio je remek-djelo. Suarezova raketa s 30 metara
Vidi originalni članak

Elche je u posljednjoj utakmici 22. kola španjolskog nogometnog prvenstva pobijedio Rayo Vallecano 2-0. Utakmicu je obilježio nevjerojatan gol koji je zabio urugvajski branič domaće momčadi Damian Suarez.

Lopta je Suarezu u 21. minuti stigla kao naručena. Urugvajac ju je dočekao punom nogom i zabio s 30 metara u rašlje. Elche, za koji je cijelu utakmicu odigrao Mario Pašalić, od prve minute žestoko je navalio na Rayo . U prvih 25 minuta utakmice domaći su imali već 11 udaraca prema golu.

Zanimljivo, samo Real Madrid ima više različitih strijelaca izvan šesnaesterca od Elchea. Kod "kraljeva" je ove sezone sedam različitih igrača zabilo izvan šesnaesterca, a kod Elchea petorica.

Pašalić promašio zicer

Mario Pašalić imao je šansu povećati vodstvo u 63. minuti susreta. Elche je povukao kontru, Pašalić je bio sam na šest metara, ali nekako je uspio glavom promašiti okvir gola. No nije to koštalo domaće.

Priču je sretno završio Gary Rodriguez u 82. minuti utakmice zabivši osam minuta nakon što je ušao u igru za konačnih 2-0.

Elche se s ova tri boda maknuo sa začelja Primere. Sad je na 17. mjestu, posljednjem koje osigurava ostanak u ligi i sljedeće sezone. Real Sociedad drži 12. mjesto, no i njih čeka borba za ostanak.

Primera, 22. kolo:

  • Elche - Rayo 2-0 (Suarez 21, Rodrigues 82)
Idi na 24sata

Komentari 20

  • Firefox_1 10.02.2015.

    Primera, svaka im je utakmica spektakl.

  • jaha 10.02.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • cro_22 10.02.2015.

    Pasalic solidan,malo bolje popraviti dodavanje i zavrsnica mu je losa,imao je jednu 100 postotnu glavom s 3 metra prazan gol promasio,nakon cega je valecano stisnuo i mogao zabiti gol,nakon brdo promasenih prilikai i crvenog kartona gostiju domacin rijesava utakmicu u svoju korist

Komentiraj...
Vidi sve komentare