To je to što me zanima!

Majka žene koja tvrdi da ju je Ronaldo silovao: Slomila se...

Moja kći nikad nije bila ista nakon toga. Ona bi se svaki put slomila kad bi vidjela Ronalda na nekom od plakata, rekla je majka Kathryn Mayorge, koja je optužila Ronalda da ju je silovao 2009. godine
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo optužen je za silovanje. Nogometaš Juventusa i njegov agent odbacili su optužbe Kathryn Mayorge (34), koja tvrdi kako ju je poznati nogometaš silovao u hotelu u kojem je radila kao hostesa, ali američka policija otvorila je istragu. 

Amerikanci se ne šale s tim stvarima, u Nevadi ne postoji zastara za silovanje pa Ronaldu, koji je sve nazvao 'fake newsom', prijeti doživotan zatvor. Sad se javila i majka žene koja je optužila Cristiana Ronalda.

- Moja kći nikad nije bila ista nakon toga. Ona bi se svaki put slomila kad bi vidjela Ronalda na nekom od plakata - rekla je majka Kathryn Mayorge. 

TEŠKE OPTUŽBE Ronaldo u velikim problemima: Prijeti mu i doživotni zatvor...

Ronaldo je, prema nekim izvještajima koje novine nisu potvrdile, 2009. tvrdio kako je pristala na seks, ali u mailovima koje je poslao njegov portugalski odvjetnički tim, priznaje kako mu je djevojka rekla da prestane i nekoliko puta je rekla 'ne'.

- Ležala je na boku. Nismo mijenjali poziciju 5 do 7 minuta. Rekla je da ne želi, ali se učinila dostupnom. Govorila mi je 'nemoj, nisam kao druge' i poslije sam se ispričao. Nije se žalila da je bilo brutalno, žalila se da sam je prisilio. Ali nije spominjala da će otići na policiju - obrazložio je navodno nogometaš.

RONALDOVA AFERA Cristiano sad ima i policiju na vratu: Otvorili slučaj silovanja

Iako je prihvatila 375.000 dolara s računa na Britanskim Djevičanskim otocima u zamjenu za šutnju, Mayorga se ipak odlučila izaći u javnost s cijelom pričom.

- Novac sam iskoristila za svoje liječenje. Pa jesam li ja to trebala plaćati!? Silovao me - rekla je Kathryn i dodala kako su prije nagodbe Ronaldovi odvjetnici unajmili privatne detektive da je prate i iskopaju nešto što bi je diskreditiralo, motrili su joj kuću i brojali kazne za parkiranje. Tvrdili su i da njezin posao hostese nije bio baš za "dobre cure". 

Ronaldo je odbacio sve optužbe, a njegovi odvjetnici najavili su tužbu protiv njemačkog Der Spiegela koji je objavio intervju Kathryn Mayorge i pokrenuo cijelu priču preko Football Leaksa.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • YoMed 05.10.2018.

    potrošila kurava pare

  • FrankaHagen 03.10.2018.

    Draga mama, ocito nisi napravila dobar posao u odgoju svoje kcerkice kad se tako lako zaputila u sobu s muskarcem kojeg je vidjela prvi put u zivotu. Zato cut the crap i pokrij se po usima jer ni ti ni tvoja curica niste nimalo vjerodostojne.

  • Cocosh Anel 03.10.2018.

    ovo ce ga koštati, bez obzira što je ovo fufa

Komentiraj...
Vidi sve komentare