Obavijesti

Sport

Komentari 197

Ronaldo u velikim problemima: Prijeti mu i doživotni zatvor...

Ronaldo u velikim problemima: Prijeti mu i doživotni zatvor...
1

Kathryn Mayorga, koja Ronalda optužuje da ju je silovao 2009., tvrdi da je šutila jer se bojala, no mučilo ju je koliko je žena još proživjelo isto. Tvrdi kako joj se poslije ispričao i rekao da je 99 posto dobar, ali onaj 1 posto...

VIDEO

Sve što je Ronaldo dodirnuo pretvorilo se u zlato, no posljednjih dana Cristiano se našao u velikim problemima. Studentica Kathryn Mayorga optužila ga je za silovanje i nogometaš Juventusa mogao bi za to skupo platiti. 34-godišnja Mayorga tvrdi da ju je Cristiano brutalno napastovao 2009. godine u svom apartmanu u hotelu u Las Vegasu, u kojem je radila kao hostesa. 

- Nakon što me silovao mi se ispričao. Kleknuo je i rekao kako je on 99 posto dobar momak, no ne zna za ovih 1 posto - rekla je Mayorga u intervjuu za njemački Der Spiegel, a Ronaldovi odvjetnici su najavili tužbu protiv novina. 

Studentica je otkrila identitet: Ronaldo me brutalno silovao...
Studentica je otkrila identitet: Ronaldo me brutalno silovao...

Taj jedan posto Ronalda bi mogao stajati velikog dijela bogatstva koje se procjenjuje na oko 400 milijuna eura, ali i puno više od toga. U Nevadi nema zastare za silovanje ako je žrtva prijavila nedjelo policiji unutar četiri godine. A može dobiti doživotni zatvor s mogućnosti izlaska na uvjetnu tek nakon 10 godina. 

Iako je 2010. prihvatila 375.000 dolara s računa na Britanskim Djevičanskim otocima u zamjenu za šutnju, sada se, s vremenskim odmakom, ipak spremna suočiti s događajem koji joj je promijenio život, zbog kojeg je smisao našla u alkoholu i borila se sa suicidalnim mislima. Na pitanje zašto je prihvatila novac, rekla je da je bila prestravljena zbog njegove slave, a nije željela ni da se njezino ime provlači kroz medije. 

- Novac sam iskoristila za svoje liječenje. Pa jesam li ja to trebala plaćati!? Silovao me - rekla je Kathryn i dodala kako su prije nagodbe Ronaldovi odvjetnici unajmili privatne detektive da je prate i iskopaju nešto što bi je diskreditiralo, motrili su joj kuću i brojali kazne za parkiranje. Tvrdili su i da njezin posao hostese nije bio baš za "dobre cure". 

Ronaldo: Mayorga laže!

Jučer se oglasio i Ronaldo optužujući Mayorgu da širi lažne informacije. No ona ne odmiče od svoje priče. Kaže kako ju je oduvijek mučilo je li još koja žena proživjela isto što i ona. Tvrdi kako joj je Ronaldo prišao u klubu hotela, zgrabio ju za ruku i rekao "Ti, pođi sa mnom". Druženje su ipak nastavili u njegovom apartmanu, u kojem je bilo još ljudi, a napao ju je, kaže, dok se presvlačila u kupaonici u kupaći kostim. Prijateljica koja je bila s njom kaže kako je izašla iz kupaonice raščupana, razmazane šminke i rastresena.

Ronaldo je, prema nekim izvještajima koje novine nisu potvrdile, 2009. tvrdio kako je pristala na seks, ali u mailovima koje je poslao njegov portugalski odvjetnički tim, priznaje kako mu je djevojka rekla da prestane i nekoliko puta je rekla 'ne'.

'Nije se žalila da je bilo brutalno'

- Ležala je na boku. Nismo mijenjali poziciju 5 do 7 minuta. Rekla je da ne želi, ali se učinila dostupnom. Govorila mi je 'nemoj, nisam kao druge' i poslije sam se ispričao. Nije se žalila da je bilo brutalno, žalila se da sam je prisilio. Ali nije spominjala da će otići na policiju - obrazložio je navodno nogometaš.

Kaže i kako je bilo predigre u kojoj je voljno sudjelovala prije samog čina, no ona to opovrgava. Također, on tvrdi kako su Kathryn i njezina prijateljica same tražile da ih pusti u VIP dio te da joj on nije prvi prišao. Prema njegovim gostima koji su također tu večer bili u apartmanu, nije se činila uzrujana kad je odlazila.

- Moja kćer svaki dan živi s tim što joj je napravio. Bilo je dana kad bi me nazvala jer je vidjela negdje njegovu sliku ili plakat i raspala se - rekla je mama Cheryl (66).

Ronaldo bi mogao imati problem kredibiliteta kao svjedok. U srpnju 2017. optužen je za utaju poreza, a iako se iz toga uspio izvući samo s packom, sad ga čeka teža borba. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 197
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'