To je to što me zanima!

Majstor Modrić! Jednog poslao po ćevape, igrao se s Unitedom

Iako je odigrao samo jedno poluvrijeme, pokazao je da će i iduće sezone biti glavni igrač najtrofejnije svjetske momčadi. Evo kako je igrao sinoć protiv Uniteda
Vidi originalni članak

Luka Modrić dobio je 'desetku' u Real Madridu, broj koji su nosili velike zvijezde u svoje vrijeme. Jedan od najboljih svjetskih veznjaka trenutno sinoć je protiv Manchester United pokazao zašto mu Zinedine Zidane toliko vjeruje. Malo je reći - Luka Modrić je majstor.

Iako je odigrao samo jedno poluvrijeme, pokazao je da će i iduće sezone biti glavni igrač najtrofejnije svjetske momčadi. Evo kako je igrao sinoć protiv Uniteda.

Modrić je u drugom poluvremenu mjesto prepustio nasljedniku Mateu Kovačiću i ostalim mlađim kolegama, a svoje vještine ponovo će pokazivati protiv Manchester Cityja u četvrtak kao i u nedjelju protiv Barcelone.

A Marouane Fellaini slavit će što više ne mora igrati protiv Luke. Fellaini je vrlo čvrst igrač, solidan u obrani, često se vraća duboko u svoju polovicu kako bi pomogao suigračima u obrambenim zadacima. A Modrić ga je prošao kao da se radi o amateru. Sjajan potez hrvatskog kapetana.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • Ustani bane 25.07.2017.

    Navijam za real ALI sta je Martial napravio Modricu,Cravjalu i Vazquezu?

  • Exterminator 25.07.2017.

    Jeste vidjeli mojeg Lukicu?

  • Karlo Butić Butigol 24.07.2017.

    Daj obrisite clanak molim vas.Obozavam Luku i misljenja sam da je najbolji veznjak na svijetu ali ovo je samo jedan potez u prijateljskoj utakmici,zamislite koliko clanaka bi imali strani mediji da objavljuju clanak svaki put kad neki Neymar,Dembele,Hazard,Coutinho...naprave ovakav potez,a oni ih jos imaju i nekoliko po utakmici!

Komentiraj...
Vidi sve komentare