To je to što me zanima!

Majstor Schildenfeld: Gordon je 'furiju' strpao u mali džep

Schildenfeld je protiv Španjolske odigrao briljantno, s lakoćom se nosio s njihovim zvijezdama. U Gdanjsku, ali i na cijelom Euru je svim krtičarima začepio usta
Vidi originalni članak

Da vam je netko rekao da će stoper iz druge njemačke lige biti za mnoge igrač utakmice, a na terenu su Xavi, Iniesta, Modrić, vjerojatno biste mu rekli da je lud. I mi bismo. Ali Schildenfeld je u Gdanjsku svima začepio usta.

U prvu momčad upao je zbog Lovrenove ozljede, a protiv “furije” odigrao je majstorski, bio je najčvršća karika hrvatske obrane.

- Pustite me, znam kako igrati protiv najvećih - zavapio je Schifo prije nekoliko dana.

Na utakmici sa Španjolcima je to i dokazao. Žal zbog ispadanje ostaje, ali nitko od igrača nema si što predbacivati, pa tako ni često osporavani Gordon. Sam je krčio svoj put, a nije mu bilo lako. Iz Šibenika je otišao u Dinamo, ali ubrzo je odjenuo Bešiktašev dres. Nisu ga voljeli, a još su se nadovezali problemi s očima.

- Bila je to samo upala, nije bilo velikih problema - govorio je, ali u klubu nisu znali za što je sve sposoban i željeli su ga se riješiti.

Prešao je u Sturm i odigrao dvije sjajne sezone. Tad je stigao poziv Eintrachta. Odigrao je dobru sezonu, no nije se mogao riješiti stigme drugoligaškog igrača. Protiv Španjolaca je pokazao da je prva liga od igrača, nismo vidjeli razliku između skromnog Šibenčanina i razvikanih zvijezda.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • macws 20.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • AntonioVolero 20.06.2012.

    I ja sam nebi rekao pljuvao ali bio protiv njega,ali hvala shiffo iznenadio si nas,isto je vrijedilo za olica...volim ljude jakog karaktera a to su definitvno shiffo i olic...ne zaboravimo simunica koji je dao jako veliki doprinos ovoj repki....i na kraju hvala Bilicu,nije bilo lako stobom,na koncu svega mozemo bit zahvalni sto smo te imali,sretno ti u loki pozdrav!

  • mvma 20.06.2012.

    Odlično si odigrao meč iako nisam vjerovapo da ti to možeš,zato kapa do poda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare