To je to što me zanima!

'Makedonci nisu ni željeli igrati, Poljud nas je impresionirao...'

Čeka nas teško putovanje, hladnoća, ali prvu utakmicu igramo kod kuće i pripremit ćemo se za njih, sigurno su dobri kad su prošli u drugo kolo Lige prvaka, kazao je Marijan Budimir u idućem protivniku Minsku
Vidi originalni članak

Čestitke igračima, stožeru i cijelom klubu na pobjedi i prolazu, ali moram reći da nisam previše zadovoljan, prvi je dojam Marijana Budimira, trenera Hajdukovih juniora, nakon pobjede nad Škendijom 3-1 u prolaska u drugo kolo Lige prvaka.

HAJDUK - ŠKENDIJA 3-1 Makedonci nakratko šokirali Poljud, hajdukovci preokrenuli u 10 minuta. A sada - Bjelorusi

- Bili smo malo impresionirani ambijentom, prvi put na glavnom terenu Poljuda, nije se vidjelo toliko automatizma kao inače. Imali smo 20-ak dana pauze zbog odgođenih utakmica i reprezentativne stanke i to nam je malo bio problem, nije bilo tečnosti kao inače. Nadam se da će sljedeći put biti bolje. 

Hajduk je u splitski uzvrat ušao s 2-0 iz Skoplja, ali kada su Makedonci poveli u 29. minuti, nije bilo baš svejedno. Srećom, deset minuta kasnije već je bilo 2-1 za Hajduk.

- Protivnik je poveo iako nije uopće imao želju za igrati. Igrali su na duge lopte, odbijance, prekide, mi smo kontrolirali utakmicu 90 % vremena, nikad nije dolazila u pitanje. Brzo smo se vratili nakon gola, brzo zabili i drugi, kažem, falilo nam je konkretnosti i tečnosti, više uigranih akcija, ali što je, tu je, prošli smo i zadovoljni smo...

HAJDUK U 2. KOLU Čuićev 'hat-trick' Škendiji, brat Mario gledao i navijao u gipsu

Idući protivnik zove se Minsk, igra se 3. studenog na Poljudu pa 24. u gostima.

- Čeka nas Minsk, ali prije toga i derbi s Dinamom. Lijepo je igrati Ligu prvaka, ali za to moraš biti prvak. Čeka nas derbi u Zagrebu, moramo se dobro regenerirati i pripremiti za tu utakmicu, a o Minsku ćemo kasnije. Čeka nas teško putovanje, čeka nas hladnoća, ali prvu utakmicu igramo kod kuće i pripremit ćemo se za njih, sigurno su dobri kad su prošli u drugo kolo Lige prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Tko sere4 20.10.2021.

    Bravo bili, Europsko proljeće je naše 🔴🔵✌

  • Hajduk Beograd 20.10.2021.

    Kakvi bre Makedonci ? Hajduk posle Zvezde najjači klub u regionu, Hajduk živi večno

Komentiraj...
Vidi sve komentare