Obavijesti

Sport

Komentari 106

Makedonci nakratko šokirali Poljud, hajdukovci preokrenuli u 10 minuta. A sada - Bjelorusi

Makedonci nakratko šokirali Poljud, hajdukovci preokrenuli u 10 minuta. A sada - Bjelorusi
5

Hajdukovi juniori na svom Poljudu pobijedili su Škendiju s 3-1 i s ukupnih 5-1 izborili drugo kolo Lige prvaka. Ondje ih čeka bjeloruski Minsk, a prva se utakmica igra 3. studenog na Poljudu

Juniorska momčad Hajduka igrat će u 2. kolu kvalifikacija juniorske Lige prvaka nakon ukupnih 5-1 protiv vršnjaka Škendije, predstavnika Sjeverne Makedonije.

U prvom dvoboju Hajduk je u gostima pobijedio 2-0 golovima Čuića, dok je u uzvratu na Poljudu, ove srijede, aktualni hrvatski prvak slavio s 3-1.

Škendija je povela u Splitu, u 29. minuti je Hamza pogodio za 1-0 i time razbudio nadu gostima. No, vrlo brzo, dvije minute kasnije, juniori Hajduka su izjednačili kada je Antunović lijepo naciljao suprotni kut gostujućih vrata, dok je već u 40. minuti Hajduk vodio i to zaslugama Čuića koji je tako Škendiji zabio ukupno i treći pogodak.

Uzvratna utakmica prvog kola Lige prvaka mladih, Hajduk - Škendija

U nastavku su mladi igrači Hajduka smirili ritam. Možda su se i čuvali za veliki derbi protiv Dinama tijekom vikenda, ali su ipak u 80. minuti zabili novi pogodak. Strijelac je bio Brkljača.

Juniori Hajduka u drugom će kolu igrati protiv Minska koji je s ukupnih 6-0 (4-0 u gostima i 2-0 na domaćem terenu) svladao latvijski Daugavpils. Hajduk će prvo igrati na domaćem terenu 3. studenoga, dok je uzvrat u Bjelorusiji na rasporedu 24. studenoga.

Uzvratna utakmica prvog kola Lige prvaka mladih, Hajduk - Škendija

Podsjetimo kako se juniorska Liga prvaka odvija u dva dijela natjecanja. U jednom, po skupinama, istovjetno kao i seniori Ligu prvaka igraju sve iste juniorske momčadi, dok se u drugom dijelu natjecanja nalaze nacionalni prvaci (gdje je i Hajduk), 32 momčadi s najboljim koeficijentom, koji igraju kup-sustav na ispadanje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
JUNIORSKA LIGA PRVAKA 17:00 , POLJUD, SPLIT
Hajduk
Antunović 31', Čuić 40', Brkljača 80'
3 : 1
Škendija
Hamza 29'
Sortiranje događaja
90+4'

Kraj utakmice na Poljudu! Hajduk je i u uzvratu pokazao puno veću kvalitetu od Makedonaca, slavio s 3-1 i s ukupnih 5-1 izborio drugo kolo u kojem ga čeka bjeloruski Minsk.

90'

Igrat će se još četiri minute.

86'

Skoro je Hajduk zabio i četvrti. Šut Vrcića izbliza zaustavio je golman Bedjeti, na odbijanac je natrčao Jakir, no s gol-linije loptu je u polje vratio stoper Maljichi.

82'

Trostruka zamjena u Hajduku; Škaričić - Posinković, Hrgović - Dominić, Brkljača - Jakir.

80'

GOOOOOOOOOOOOOOOL! Brkljača za 3-1!

Evo i konačnog rješenja utakmice. Krolo je probio desni bok i ubacio u petarac, a na drugoj stativi zabio je Brkljača.

Komentari 106