To je to što me zanima!

Makedonska rukometašica umrla na putu doma: Otkazalo joj srce, a s njom je bio i suprug

Sličan scenarij dogodio se i legendarnom rukometnom treneru Zlatku Saračeviću krajem veljače ove godine. Nikolić se sa suprugom vraćala iz Grčke, pozlilo joj je i njezino srce nije izdržalo
Vidi originalni članak

Julija Nikolić, bivša rukometašica Podravke, preminula je u 39. godini života, objavio je koprivnički klub na službenim stranicama.

Kako doznaje Večernji list, Nikolić se vraćala sa suprugom iz Grčke, pozlilo joj je 50-ak kilometara prije Skoplja te njezino srce nije izdržalo, isto kao ni od rukometnog trenera Zlatka Saračevića. 

Prisjetimo se, legendarni hrvatski rukometaš preminuo je u koprivničkoj bolnici nakon što mu je pozlilo poslije pobjede Podravke nad Lokomotivom. 

IGRALA ZA MAKEDONIJU Preminula bivša rukometašica Podravke Julija Nikolić (38)

Nikolić, inače Ukrajinka makedonskog državljanstva, karijeru je završila 2015. godine u dresu Vardara. U Makedoniju je stigla 2003. godine iz Ukrajine, igrala je šest godina za Kometal Đorđe Petrov, potom u Turskoj, Francuskoj i Rusiji, a kratko je vrijeme provela i u RK Podravki u sezoni 2009./2010. Vratila se u ŽRK Vardar 2013. godine i dvije godine nakon toga završila sa svojom profesionalnom rukometnom karijerom.

Idi na 24sata