To je to što me zanima!

Maknula se sa zelenog terena: Diletta Leotta ima drugi posao

Navikli smo je gledati uz travnjak odakle je odrađivala izvještaje, stručne analize, a od sada će je njezini vjerni pratitelji moći slušati i na talijanskoj radijskoj postaji 105 gdje će voditi svoju emisiju
Vidi originalni članak

Najpoznatija talijanska sportska novinarka Diletta Leotta ima sve više razloga za slavlje. Nakon što je njezin poslodavac DAZN otkupio ekskluzivna prava za utakmice talijanske Serije A za domaće tržište na sljedeće tri godine, Diletta je od sada aktivna i na talijanskom radiju 105 gdje ima svoju sportsku emisiju.

Iako smo atraktivnu novinarku navikli gledati na samom travnjaku, moći ćemo je slušati i na radiju gdje će također raditi stručne analize utakmice i govoriti o aktualnim sportskim temama.

Talijanska novinarka, inače, odlično sakriva svoj ljubavni život, ali su talijanski mediji ipak saznali tko je 'ukrao' Dilettino srce, a radi se o turskom glumcu Canu Yamanu.

Ranije ju se povezivalo se i s Zlatanom Ibrahimovićem s kojim je prema talijanskim medijima navodno proslavila Novu godinu te ga je na kućnom pragu dočekala oko 21.20 nakon čega su se, dvadesetak minuta iza ponoći, ugasila sva svjetla, no na kraju se ispostavilo da je njihov odnos 'strogo poslovni'.

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • tajnamoja 05.04.2021.

    Majka priroda dala, mašala!

  • dantejebo 02.04.2021.

    posao je ostao isti, promijenila je hobi

  • skyvision 02.04.2021.

    vratila se novinarstvu

Komentiraj...
Vidi sve komentare