To je to što me zanima!

Maknuli sliku sa stadiona: Di Matteo nije osvojio Ligu prvaka

Mnogi navijači su se često fotografirali uz taj zid, baš zbog omiljenog Di Mattea, pa su zbog ovog šoka uputili prosvjedno pismo čelništvu kluba da vrati staru fotografiju
Vidi originalni članak

Osim što su mu dali otkaz u studenom, trenera Roberta Di Mattea izbrisali su iz povijesti Chelseaja. Talijan je u svibnju 2012. godine osvojio Ligu prvaka, prvu u povijesti kluba, no kao da nije jer su čelnici kluba sa zida Stamford Bridgea uklonili fotografiju momčadi na kojoj se nalazi on i zamijenili je drugom, na kojoj ga nema. 

Mnogi navijači su se često fotografirali uz taj zid, baš zbog omiljenog Di Mattea, pa su zbog ovog šoka uputili prosvjedno pismo čelništvu kluba da vrati staru fotografiju.

- Nećemo je vratiti. Di Mateo više nije trener - rekli su iz kluba iako su na fotografiji Drogba i još neki igrači kojih također više nema u klubu.

Čelništvo Chelseaja navijačima je ipak dopustilo da u subotu na utakmicu protiv West Bromwicha unesu transparente protiv aktualnog trenera Rafaela Beniteza. Redari su navijačima dosad uvijek oduzimali takve transparente.

- Sve dok nikoga ne vrijeđaju, mogu biti izvješeni na stadionu - objašnjavaju iz kluba.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Maher za velke posle 28.02.2013.

    nemogu vjerovat ... kakvi su to ljudi

  • zvzmir 28.02.2013.

    gade mi se

  • chelseaMG 28.02.2013.

    umjesto da se ponose time, oni to miču. svaka čast upravi kluba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare