To je to što me zanima!

Mal Gal uvjerljivom pobjedom uzeli naslov na 43. Kutiji šibica

Veliki posao Mal Gal je napravio već u prvom dijelu kada su vodili 2:0. Poveli su u trećoj minuti preko Suvajca, na 2:0 je u 18. povećao Kovač, a za 3:0 zabio je Morina
Vidi originalni članak

Mal Gal Građevinarstvo iz Krapine osvojio je naslov na 43. izdanju malonogometnog turnira Kutija šibica. U finalu je 3-0 ‘slomio’ Riblji restoran Korkyra.

Odluka o pobjedniku “pala” je već u prvom poluvremenu. Mal Gal je poveo već u trećoj minuti golom Donalda Suvajca, a na 2-0 je u 18. minuti povisio Dino Kovač. Konačan rezultat postavio je Korab Morina koji je bio precizan u 39. minuti utakmice.

- Iznimno cijenimo ovo natjecanje, uvijek idemo sto posto. Bilo je jako teško ove godine, a presudila je naša momčadska igra - rekao je poslije utakmice Kujtim Morina.

Među igračima poražene momčadi nije bilo prevelike tuge, ipak su bili svjesni inferiornosti u finalu...

- Nema se što posebno reći, nadigrali su nas u svim segmentima igre i možemo im na tome čestitati - izjavio je Franco Jelovčić, igrač Ribljeg restorana Korkyra.

Carling Pub treći

U utakmici za treće mjesto Carling Pub je sa 2:1 bio bolji od Cvjetno Poliklinike Milojević. Najzaslužniji za pobjedu Carling Puba bio je Josip Jurić koji je zabio oba gola, prvi u sedmoj, a drugi u 38. minuti. Cvjetno Poliklinika Milojević je u samoj završnici samo uspjela golom Sadat Ziberija ublažiti poraz.

Rident obranio naslov

U finalu veteranske Kutije šibica riječki Rident je nakon boljeg izvođenja sedmeraca pobijedio Pun-pogodak.com 4:3 i tako obranio naslov. Nakon 40 minuta nije bilo pobjednika, završilo je 2:2. Rident je poveo golom Igora Tkalčevića već u prvoj minuti, međutim već do poluvremena je Pun-pogodak.com okrenuo rezultat. Napravili su to golovima Krešimira Čivraga u 12. te Željka Pavlovića u 19. minuti. Produžetke je Ridentu osigurao Damir Knez golom u 39. minuti.

U raspucavanju sa sedam metara kod Ridenta su precizni bili Damir Milinović i Keven Drndić, dok je za Pun-pogodak.com zabio samo Đoni Novak, pa je slavlje Riječana moglo početi.

Inače, najbolji igrač veteranskog turnira dolazi iz pobjedničke momčadi, a riječ je o Damiru Milinoviću.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • SpužvaBobSkockani_2 29.12.2013.

    Bravo za Suvajca koji je sa 44 godine jedan od najbolji igrača na Kutiji i Mal Gal je zasluženo osvojio

  • DP-92 29.12.2013.

    Pametnije bi bilo da pratite NAJVEĆI malonogometni turnir u Hrvatskoj svake godine, a to je ''Moja ulica, moja ekipa'' u Puli, ove godine je bilo 125 ekipa i sutra je završnica, polufinale i finale, dvorana je svaki dan turnira 90% ispunjena odnosno oko 2000 gledatelja, informirajte se malo, ove godine su nastupili Patrik i Keven Drndić, poznati igrači nekadašnjeg prvaka Hrvatske Potpićan ABS.

  • Josipa Smojver 29.12.2013.

    A za nagradu dobiju kutiju šibica???

Komentiraj...
Vidi sve komentare