Obavijesti

Sport

Komentari 13

Mal Gal uvjerljivom pobjedom uzeli naslov na 43. Kutiji šibica

Mal Gal uvjerljivom pobjedom uzeli naslov na 43. Kutiji šibica
14

Veliki posao Mal Gal je napravio već u prvom dijelu kada su vodili 2:0. Poveli su u trećoj minuti preko Suvajca, na 2:0 je u 18. povećao Kovač, a za 3:0 zabio je Morina

VIDEO

Mal Gal Građevinarstvo iz Krapine osvojio je naslov na 43. izdanju malonogometnog turnira Kutija šibica. U finalu je 3-0 ‘slomio’ Riblji restoran Korkyra.

Odluka o pobjedniku “pala” je već u prvom poluvremenu. Mal Gal je poveo već u trećoj minuti golom Donalda Suvajca, a na 2-0 je u 18. minuti povisio Dino Kovač. Konačan rezultat postavio je Korab Morina koji je bio precizan u 39. minuti utakmice.

- Iznimno cijenimo ovo natjecanje, uvijek idemo sto posto. Bilo je jako teško ove godine, a presudila je naša momčadska igra - rekao je poslije utakmice Kujtim Morina.

Među igračima poražene momčadi nije bilo prevelike tuge, ipak su bili svjesni inferiornosti u finalu...

- Nema se što posebno reći, nadigrali su nas u svim segmentima igre i možemo im na tome čestitati - izjavio je Franco Jelovčić, igrač Ribljeg restorana Korkyra.

Carling Pub treći

U utakmici za treće mjesto Carling Pub je sa 2:1 bio bolji od Cvjetno Poliklinike Milojević. Najzaslužniji za pobjedu Carling Puba bio je Josip Jurić koji je zabio oba gola, prvi u sedmoj, a drugi u 38. minuti. Cvjetno Poliklinika Milojević je u samoj završnici samo uspjela golom Sadat Ziberija ublažiti poraz.

Rident obranio naslov

U finalu veteranske Kutije šibica riječki Rident je nakon boljeg izvođenja sedmeraca pobijedio Pun-pogodak.com 4:3 i tako obranio naslov. Nakon 40 minuta nije bilo pobjednika, završilo je 2:2. Rident je poveo golom Igora Tkalčevića već u prvoj minuti, međutim već do poluvremena je Pun-pogodak.com okrenuo rezultat. Napravili su to golovima Krešimira Čivraga u 12. te Željka Pavlovića u 19. minuti. Produžetke je Ridentu osigurao Damir Knez golom u 39. minuti.

U raspucavanju sa sedam metara kod Ridenta su precizni bili Damir Milinović i Keven Drndić, dok je za Pun-pogodak.com zabio samo Đoni Novak, pa je slavlje Riječana moglo početi.

Inače, najbolji igrač veteranskog turnira dolazi iz pobjedničke momčadi, a riječ je o Damiru Milinoviću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica
UZNEMIRUJUĆE

VIDEO Strašne scene u HNL-u: Golman Gorice koljenom udario suigrača! Slomio mu kosti lica

Golman Gorice istrčao je s gola u namjeri da izbije loptu, ali je nehotice koljenom udario u glavom suigrača Đuru-Giulija Đekića. Ostao je nepomično ležati, a igrači su se okupili oko njega i zaklonili pogled