To je to što me zanima!

Maldini prebolio koronu: Nakon 10 minuta treninga sam 'umro'

Nešto više od tri tjedna nakon što je saznao da ima korona virus, Paolo Maldini (51) uspješno se oporavio od zaraze. Vratio se treninzima, ali i shvatio da tijelo više ne funkcionira kao prije
Vidi originalni članak

Tada je prepoznao protivnika u sebi u vidu virusa te ga, kao u najboljim igračkim danima, neutralizirao i odbio njegov napad te naposlijetku i ozdravio od zaraze virusom. Legenda Milana Paolo Maldini (51) oporavio se od zaraze, kao i njegov sin Daniel (18). Tata Maldini odmah se vratio u teretanu, ali nije bilo lako kao što je mislio.

- Otišao sam do teretane prvi put nakon što sam se oporavio od koronavirusa. Nakon svega deset minuta treninga bio sam mrtav, nisam uopće imao snage, a to sigurno nije zbog toga što imam 52 godine. Uvijek sam trenirao, a to što mi se dogodilo u teretani je najbolji pokazatelj koliko je koronavirus opasan bez obzira u kakvom fizičkom stanju se vi nalazite - objasnio je Maldini.

Daniel i Paolo zbo blažih simptoma korona virusa nisu bili u bolnici već su se oporavljali kod kuće.

POGLEDAJTE VIDEO PODRŠKE DOMINIKA LIVAKOVIĆA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Saznao sam da je prijatelj s kojim sam se nedavno vidio pozitivan na koronavirus, kao i jedna osoba s kojom sam radio. Ne znam tko je započeo lanac, ali odmah sam se javio doktoru te sam testiran i nakon dva dana stigao je pozitivan nalaz. Bio sam malo zabrinut jer jedan moj prijatelj koji ima respiratorne probleme trenutno je u bolnici u Legnanu i ne može spavati, ima noćne more. No, ja sam bolje - rekao je Maldini na početku samoizolacije, a osvrnuo se i na završnicu Serie A:

- Vjerujem da će se održati neka završnica prvenstva, samo ne mogu reći kad. U nogometu je nemoguće igrati i trenirati bez bliskog kontakta, a nije svaka momčad jednako zahvaćena ovim virusom. No, sad je bitno da ostanemo mirni i nadam se da ćemo, kad sve ovo prođe, znati cijeniti ono što imamo. Možda se nećemo svi promijeniti, ali ima onih koji hoće - završio je Paolo Maldini.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Kila kruha kila perija 14.04.2020.

    I kad tesku gripu prebolis pa sutra odes u teretanu. Koje gluposti

  • Karamazov 14.04.2020.

    Umro sam i ja nakon 5min nakon sto sam prelezao obicnu gripu 5dana u veljaci

  • fantazist 14.04.2020.

    Pa da si od gripe ležao 7 dana umro bi nakon 10 minuta treninga a ne nakon 3 tjedna... ... ili još bolje, da si 3 tjedna ležao u krevetu potpuno zdrav i nakon toga otišao na trening, umro bi nakon 10 minuta. Kakve to veze ima sa koronom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare