To je to što me zanima!

Maldini: Tužan sam bez Bobana

Zvone Boban izvukao je deblji kraj nakon javnog kritiziranja praktički gazde kluba Ivana Gazidisa. Naša legenda je u to vrijeme zajedno s Paolom Maldinijem vratila Milan na pobjedničke staze
Vidi originalni članak

Sandro Tonali (20) , mladi talijanski reprezentativac prešao je u redove Milana. Jedan od najvećih potencijala talijanskog nogometa u prošloj sezoni zabio je jedan gol i sedam puta asistirao u 35 utakmica čime si je osigurao transfer u talijanskog velikana. Uprava kluba jako je zadovoljna poslom kojeg su odradili velikom borbom s ostalim klubovima koji su ostali uskraćeni usluga ovog fantastičnog veznjaka.

- On je vrlo mlad i ispunio si je san dolaskom u Milan. Još prije mjesec dana izgledalo je nemoguće dovesti ga, ali njegovom željom i zajedničkim radom agenata, predsjednika Massima Cellina i naših čelnika, promijenili smo smjer i shvatili da ovdje možemo puno napraviti - rekao je Paolo Maldini, a pritom nije zaboravio koliku je ulogu u potpunom zaokretu u klubu imao naš Zvone Boban:

- Rezultati koje smo ostvarili nakon lockdowna plod su onog što smo planirali i na čemu smo radili još od prošle godine. Tužan sam što Zvonimir Boban više nije ovdje i kao prijatelj, ali i jer smo bez njega slabiji.

Maldini očito još uvijek žali što se od kluba rastao Zvone Boban, legenda Milana i hrvatske reprezentacije, koji je otkaz dobio nakon što je javno kritizirao izvršnog direktora kluba Ivana Gazidisa koji je iza njihovih leđa vodio pregovore s Ralfom Rangnickom oko njegova dolaska u klub.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 16.09.2020.

    Tonali veliki talenat cijelu sezonu jedan gol i 7 asistencija. U pm idem i ja pocet igrat nogomet samo trebam nabaviti talijansko drzavljanstvo i nekog ercegovca za menađera ;)

  • pipolino 14.09.2020.

    Da je Maldini bio korektan, otišao bi zajedno sa Bobanom, a to bi vjerojatno dovelo do rušenja Gazidisa.Ovako je dao potporu Gazidisu, a uvalio kitu Bobanu.

  • DarioHorvatić 14.09.2020.

    Ma dajte ljudi... Svi znamo da je Zvone bio dečko od onog Infantinnija (ili kako se već zove?). Otkako je Švicarac našao drugog, Boban se okušao u Milanu. Tamo su ga provalili i dali mu nogu. A što se Maldinija tiče, on priča da mu nedostaje samo zato jer to mora reći. Inače je i njemu išao na živce sa svojim ženskastim ponašanjem i onim sladunjavim glasićem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare