To je to što me zanima!

Maleš odlučio produljiti ugovor Subašiću i Tomasovu do 2014.

Hajduk je nakon prijetnje dvojici igrača da će biti prebačeni u drugu momčad, produljio ugovor pod identičnim uvjetima kao dosad. Tić će igrati do 2015. godine
Vidi originalni članak

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš odlučio je presjeći dvojbu oko toga hoće li Danijel Subašić i Marin Tomasov potpisati novi ugovor s Hajdukom ili ne. Medijima se dugo nagađalo je li ugovor uopće ponuđen ili nije, iz kluba glasnogovornica Uprave Laura Visković tvrdila je kako su igračima ugovori ponuđeni, a oni sami i njihov zastupnik Reno Sinovčić kako do njih nikakav prijedlog ugovora nije stigao. 

Stoga se stvorila neugodna situacija pa čak i nekoliko vrlo ružnih izjava zastupnika igrača Rene Sinovčića prema predsjedniku Malešu za koga je ustvrdio kako je zalutao u nogomet.

Hajduk je dakle napokon odlučio staviti točku na to pitanje te su ponudili igračima produljenje ugovora do 2014. godine po identičnim uvjetima koje su imali do sada što znači 180 tisuća eura po sezoni.

Produljenje je navodno produženo i mladom Mariju Tičinoviću također po sadašnjim uvjetima, ali do 2015. godine.

Sada su na potezu igrači, podsjetimo kako je Hrvoje Maleš najavio kako niti jedan igrač koji ne potpiše produljenje ugovora neće igrati subotnju utakmicu protiv Osijeka.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tetec Cinober 13.10.2011.

    Zašto dalmatinci idu u crkvu? Da vide čovjeka u bijelom kako diže pehar!

  • bariton 13.10.2011.

    jel ono Severina Kraljica Torcide i Grada Požarevca?

  • FallenMessiah 13.10.2011.

    LOL koji luzeri pa tevez i rooney primaju 270.000 eura tjedno!!!!!!!!!!hahahhahaha šalim se ako je netko luzer to sam onda ja koji dobiva 3 000 kuna mjesećno za "kičma trans" ,lol:-(

Komentiraj...
Vidi sve komentare