To je to što me zanima!

Maleš otpao za SP: Modrić će sad morati trčati i za ostale...

Treba Luku Modrića na koljenima izmoliti da igra zadnjeg veznog! Da se žrtvuje kao u Realu. Tad bi na toj poziciji imali najboljeg na svijetu, smatra Krunoslav Jurčić...
Vidi originalni članak

Čuo sam da Mate Maleš zbog ozljede ne može u Brazil. Ako je on bio prvi Nikin izbor, logično je da ga u sastavu mijenjaju Ognjen Vukojević ili Arijan Ademi, kaže bivši trener Dinama Kruno Jurčić.

Bivši trener Dinama na toj je poziciji igrao u Francuskoj 1998., čuvao je leđa Asanoviću i Bobanu. Danas takvog igrača Niko Kovač nema. Maleš je bio prvi izbor, ali zbog gležnja neće na SP.

- Vukojević je takav profil igrača. Puno je dao reprezentaciji, ima iskustvo i može donijeti potrebnu mirnoću. Idealno je rješenje da popuni tu prazninu - uvjeren je Kruno Jurčić.

Ipak, izvori bliski reprezentaciji kažu da Vukojević ne odgovara Niki Kovaču. Navodno “ljubavi” nema još od vremena dok su igrali zajedno.

- Ademi je sličan tip igrača. Pred njim je velika karijera i ne bi me iznenadilo da ode na SP - kaže Jurčić, koji na toj poziciji jako cijeni i Radoševića, ali po njemu je najbolje rješenje ipak...

- Treba Modrića na koljenima izmoliti da igra zadnjeg veznog! Da se žrtvuje kao u Realu. Tad bi na toj poziciji imali najboljeg na svijetu. On to mora napraviti za reprezentaciju. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • chaz michael michaels 05.05.2014.

    Maleš??????

  • Robi K. (IIIa) 05.05.2014.

    Poslušajte riječi najvećeg stručnjakaaa... Ameeenn :)))

  • alen5 05.05.2014.

    Luka, Kova i Raketa mooorajuu bit nasa udarna snaga. Sa takvim trokutom u vezi nam mnogi zavide. Kakav Maleš, Ademi, Vukojevic...

Komentiraj...
Vidi sve komentare