To je to što me zanima!

Maljković uoči Efesa: Oni su momčad bez slabog mjesta

'Oni su momčad bez slabog mjesta. Njihovi centri viši su od naših, a "četvorka" Savanović prebrz je za sve četvorke u Europi. Najbolji igrač Efesa je Jordan Farmar'
Vidi originalni članak

Košarkaši Cedevite u petak imaju jedno od najtežih gostovanja u Euroligi. U drugom kolu igraju kod turskog Anadolu Efesa, jednog od glavnih favorita za naslov u ovom natjecanju.

– Efes je konstruiran da bude prvak Europe koji će sve osim naslova učiniti nesretnim. Doveli su u to ime i najboljeg turskog trenera Oktaya Mahmutija, koji je moj prijatelj i učenik. Priča da ga je, još dok je bio dijete u Skoplju, gdje se rodio, oduševljavala igra moje Jugoplastike i te kako ga ponukala da postane trener – otkriva strateg Cedevite.

Maljković je analizirao jakog protivnika.

– Oni su momčad bez slabog mjesta. Njihovi centri viši su od naših, a "četvorka" Savanović prebrz je za sve četvorke u Europi. Najbolji igrač Efesa je Jordan Farmar koji je uz Milanova Langforda najbolji igrač Eurolige. Morat ćemo igrati dobru obranu i pametan napad da nam se ne dogodi što se dogodilo Olympiacosu u prošlom kolu – podsjetio je Maljković.

Aktualni prvak Eurolige u Istanbulu je izgubio sa 26 razlike (98:72).

– Neće nas zavarati što su u pripremnoj utakmici uoči početka sezone izgubili od Cibone jer su tada igrali festivalsku košarku bez gasa – zaključio je Maljković.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • feliks 24.10.2012.

    Sramota.Cibona ih je dobila,a vi će te spušiti 20 od njih. sramota smokići

Komentiraj...
Vidi sve komentare