To je to što me zanima!

Malo saudijskog štiha: Navijači Newcastlea ogorčeni izgledom gostujuće garniture dresova

On će biti u zeleno-bijeloj boji, odnosno bojama Saudijske Arabije. Kritike bi mogle stići i iz vrha Premiershipa budući da je ranije saudijski investicijski fond morao dokazati nepovezanost sa državom
Vidi originalni članak

Navijači Newcastlea s radošću su dočekali vijest o kupnji kluba od strane saudijskog javnog investicijskog fonda na čelu sa  saudijskim princem Mohammadom Bin Salmanom nakon 14 godina 'vladavine' kontroverznog Mikea Ashleyja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na kraju krajeva, upravo su Saudijci promjenom trenera i sa nekoliko značajnih transfera pojačali momčad i iščupali ga s dna tablice. Danas su 'svrake' 14. momčad Premiershipa, a u sljedećim prijelaznim rokovima možemo očekivati još nekoliko velikih transfera jer plan saudijskog princa je jasan - odvesti Newcastle u vrh Premiershipa.

Kako god, prvi znakovi nezadovoljstva navijača izašli su na vidjelo! Naime, u javnost je procurio izgled gostujuće garniture dresove za sljedeću sezonu, a navijačima se, najblaže rečeno, nimalo ne sviđa.

On će biti u zeleno-bijeloj boji, odnosno bojama Saudijske Arabije. Kritike bi mogle stići i iz vrha Premiershipa budući da je ranije saudijski investicijski fond morao dokazati nepovezanost sa Saudijskom Arabijom. I uspio je!(?)

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Palmanova 14.05.2022.

    bas odvratno.Magpiesi su bas prepoznatljivi po crnobijelim prugastima

  • mandalorian67 14.05.2022.

    Ne sviđaju mi se ti gostujući dresovi. Podsjecaju me na dresove FK jogurta i moguce da su njih kopirali

  • gnojna družina 14.05.2022.

    Ma lova sve kupuje, kakva pravila kaj je to

Komentiraj...
Vidi sve komentare