Obavijesti

Sport

Komentari 18

Malo saudijskog štiha: Navijači Newcastlea ogorčeni izgledom gostujuće garniture dresova

Malo saudijskog štiha: Navijači Newcastlea ogorčeni izgledom gostujuće garniture dresova

On će biti u zeleno-bijeloj boji, odnosno bojama Saudijske Arabije. Kritike bi mogle stići i iz vrha Premiershipa budući da je ranije saudijski investicijski fond morao dokazati nepovezanost sa državom

Navijači Newcastlea s radošću su dočekali vijest o kupnji kluba od strane saudijskog javnog investicijskog fonda na čelu sa  saudijskim princem Mohammadom Bin Salmanom nakon 14 godina 'vladavine' kontroverznog Mikea Ashleyja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Na kraju krajeva, upravo su Saudijci promjenom trenera i sa nekoliko značajnih transfera pojačali momčad i iščupali ga s dna tablice. Danas su 'svrake' 14. momčad Premiershipa, a u sljedećim prijelaznim rokovima možemo očekivati još nekoliko velikih transfera jer plan saudijskog princa je jasan - odvesti Newcastle u vrh Premiershipa.

Premier League - Manchester City v Newcastle United

Kako god, prvi znakovi nezadovoljstva navijača izašli su na vidjelo! Naime, u javnost je procurio izgled gostujuće garniture dresove za sljedeću sezonu, a navijačima se, najblaže rečeno, nimalo ne sviđa.

On će biti u zeleno-bijeloj boji, odnosno bojama Saudijske Arabije. Kritike bi mogle stići i iz vrha Premiershipa budući da je ranije saudijski investicijski fond morao dokazati nepovezanost sa Saudijskom Arabijom. I uspio je!(?)