To je to što me zanima!

Malo su pobrkali lončiće: Svi bi Majera, ali za 2,3 milijuna eura

Milan je već ranije bacio oko na Lovru i njegov je skaut bio i na utakmici Dinama i Feyenoorda u Maksimiru. A u red su stali i Borussia Dortmund, Leeds, Sevilla i Valencia
Vidi originalni članak

Zoran Mamić nije baš po mnogo stvari oduševio Dinamove navijače, igra, rezultati i pogotovo atmosfera oko kluba (što se odražava na posjet utakmicama) nisu na razini Bjeličina Dinama. Ali za jednu je veliku stvar Zoki zaslužan: preporod Lovre Majera.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kod Bjelice Majer nije dobivao toliko prilike i već su krenula pitanja što se to događa s (po)najvećim talentom. No, kod Mamića je proigrao i s 22 godine postao ono što smo od njega i očekivali: motor i mozak momčadi.

Ove sezone Majer u deset utakmica ima po tri gola i asistencije.

Eh sad, kako to već ide s tvornicom talenata kao što je Dinamo, brzo su se javili veliki kupci. A svi dobro znaju da u Maksimiru rijetko mogu naletjeti na bofl robu...

Milan se javio još prije nekog vremena, a Calciomercato je objavio da će već na zimu postati prva meta talijanskog velikana. Usporedili su ga s Lukom Modrićem, naveli kako je moderan vezni igrač, koji vješto zna zabiti gol i asistirati.

Milanovi su skauti bili na utakmici Dinama i Feyenoorda, ali mediji su počeli prenositi informaciju da bi Majerova cijena bila 2,3 milijuna eura. E, to ipak neće moći!

Taj je iznos, naime, Lovrina procijenjena vrijednost prema Transfermarktu, ali već kod idućeg osvježavanja podataka za HNL bit će značajno veća, a Dinamo Majera sigurno neće pustiti za manje od deset, pa i 15 milijuna eura. Lovro je ugovorom vezan do ljeta 2023. godine, a tek treba (vjerojatno nakon Eura) zakoračiti u A reprezentaciju. Tako da 2,3 milijuna eura... hahaha!

U red za Majera, donose talijanski mediji, stali su i Borussia Dortmund, Leeds, Sevilla i Valencia.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • 27.10.2020.

    Ako netko plati više od 4 milje za majera treba mu spomenik dignut . Mali je ok ali ne baš toliko . A slab je u glavi tak da bi mogo i problem bit

  • kisni oblaci 26.10.2020.

    Ovi koji su ponudili taj iznos su se malo zeznuli, mislili su da kupuju u Hajduku

  • 26.10.2020.

    Kad sam čuo Majera ja mislio neka djevojčica priča...

Komentiraj...
Vidi sve komentare