To je to što me zanima!

Maloča 16-godišnjem igraču Lokomotive: Je**m ti mater u pi**u, da ti je**m mater...

Nakon jednog starta Anesa Huskića nad Marijom Maločom, igrač Gorice se ustao i unio se u lice jednom od najmlađih igrača HNL-a... Izuzetno ružan potez veterana, koji bi trebao biti primjer mladima, a ne ih psovati
Vidi originalni članak

Lokomotiva je u drugi dio sezone ušla sjajno, nakon što su 3-0 pobijedili Dinamo usred Maksimira svladali su i Goricu 2-1 u Velikoj Gorici. Pobjedonosni gol zabio je Duje Čop, što mu je četvrti gol u posljednje dvije utakmice i proživljava drugu mladost.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

No susret je obilježio Mario Maloča (34), koji je nasrnuo na tinejdžera Lokomotive i opsovao mu majku.

Naime, Anes Huskić ima 16 godina i pri kraju utakmice napravio je prekršaj na Maloči, a ovaj se ustao, krenuo prema preplašenom Huskiću i počeo ga psovati.

- Je**m ti mater u pi**u, da ti je**m mater...- vikao je Maloča uplašenom Huskiću.

To je samo dio psovki, odnosno, onaj dio koji se vrlo dobro čuo jer je sve bilo pred mikrofonima.

- Seljačino jedna - dodao je Maloča.

Bio je to užasno nesportski i ružan potez Maloče, koji mu po godinama može biti otac. Umjesto da kao jedan od veterana lige svojim ponašanjem bude uzor mladima, da pokaže da je sport i poštovanje protivnika iznad svega, on se odlučio na divljački, vulgarni i birtijaški rječnik, kojemu nije mjesto na nogometnim terenima.

Razumijemo žar borbe, vruće glave, emocije, no Huskić je tinejdžer i sigurno mu nije bilo ugodno kad ga netko 18 godina starije psuje i vrijeđa. Shvatila je to i klupa Lokomotive, koja je odmah skočila i umalo je nastala tučnjava. Srećom, ubrzo su si pružili ruke, a obojica su dobila žute kartone.

Huskić je rođen 2007. godine, u to vrijeme Maloča je bio u Hajduku i igrao Prvu HNL. Uz toliko iskustvo morao bi biti smireniji i primjerom pokazati kako se treba ponašati... A ne divljački vrijeđati tinejdžere.  

O Huskiću stručnjaci govore biranim riječima, nižu samo komplimente, može igrati na krilnim pozicijama i u vrhu napada, pa bi, uz iskusnoga Duju Čopa, trebao biti Čabrajina napadačka uzdanica u drugom dijelu sezone.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • crna riba 29.01.2024.

    e da je on jedini !

  • tiho 3105 29.01.2024.

    bivso igrac hajduka !!!

  • 1/6 u ❤ 29.01.2024.

    Očekujem da se javi i dječja pravobraniteljica...

Komentiraj...
Vidi sve komentare