Obavijesti

Sport

Komentari 96

Maloča 16-godišnjem igraču Lokomotive: Je**m ti mater u pi**u, da ti je**m mater...

Maloča 16-godišnjem igraču Lokomotive: Je**m ti mater u pi**u, da ti je**m mater...
4

Nakon jednog starta Anesa Huskića nad Marijom Maločom, igrač Gorice se ustao i unio se u lice jednom od najmlađih igrača HNL-a... Izuzetno ružan potez veterana, koji bi trebao biti primjer mladima, a ne ih psovati

VIDEO

Lokomotiva je u drugi dio sezone ušla sjajno, nakon što su 3-0 pobijedili Dinamo usred Maksimira svladali su i Goricu 2-1 u Velikoj Gorici. Pobjedonosni gol zabio je Duje Čop, što mu je četvrti gol u posljednje dvije utakmice i proživljava drugu mladost.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

Pokretanje videa...

HNK Gorica - NK Lokomotiva Zagreb 1-2 (sažetak) 01:35

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

No susret je obilježio Mario Maloča (34), koji je nasrnuo na tinejdžera Lokomotive i opsovao mu majku.

Naime, Anes Huskić ima 16 godina i pri kraju utakmice napravio je prekršaj na Maloči, a ovaj se ustao, krenuo prema preplašenom Huskiću i počeo ga psovati.

- Je**m ti mater u pi**u, da ti je**m mater...- vikao je Maloča uplašenom Huskiću.

To je samo dio psovki, odnosno, onaj dio koji se vrlo dobro čuo jer je sve bilo pred mikrofonima.

- Seljačino jedna - dodao je Maloča.

Bio je to užasno nesportski i ružan potez Maloče, koji mu po godinama može biti otac. Umjesto da kao jedan od veterana lige svojim ponašanjem bude uzor mladima, da pokaže da je sport i poštovanje protivnika iznad svega, on se odlučio na divljački, vulgarni i birtijaški rječnik, kojemu nije mjesto na nogometnim terenima.

Razumijemo žar borbe, vruće glave, emocije, no Huskić je tinejdžer i sigurno mu nije bilo ugodno kad ga netko 18 godina starije psuje i vrijeđa. Shvatila je to i klupa Lokomotive, koja je odmah skočila i umalo je nastala tučnjava. Srećom, ubrzo su si pružili ruke, a obojica su dobila žute kartone.

Huskić je rođen 2007. godine, u to vrijeme Maloča je bio u Hajduku i igrao Prvu HNL. Uz toliko iskustvo morao bi biti smireniji i primjerom pokazati kako se treba ponašati... A ne divljački vrijeđati tinejdžere.  

O Huskiću stručnjaci govore biranim riječima, nižu samo komplimente, može igrati na krilnim pozicijama i u vrhu napada, pa bi, uz iskusnoga Duju Čopa, trebao biti Čabrajina napadačka uzdanica u drugom dijelu sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-0: Mudražija i Šotiček nokautirali Rijeku! Ori se 'Dinamo, Dinamo'
SUSRET 32. KOLA HNL-A

UŽIVO Lokomotiva - Rijeka 2-0: Mudražija i Šotiček nokautirali Rijeku! Ori se 'Dinamo, Dinamo'

Lokomotiva cijelu sezonu igra sjajan nogomet i Rijeku čeka jako težak zadatak vratiti se na vrh HNL-a. Pogotovo jer se momčad Silvija Čabraje bori s Osijekom za jedino preostalo mjesto koje vodi u Europu

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige