To je to što me zanima!

Maloča u velikim problemima: Lechia Gdanjsk ga suspendirala

Mario Maloča je jedna od legendi poljskog prvoligaša za koji je već skupio 171 nastup, a u posljednje vrijeme bio je i kapetan Lechije. No, sad će neko vrijeme biti na hlađenju...
Vidi originalni članak

Poljski prvoligaš Lechia Gdanjsk suspendirala je hrvatskog nogometaša i bivšeg kapetana Hajduka Marija Maloču (33). Lechia je na pretposljednjemu mjestu, kriza je potpuno zatresla klub, a "ceh" zbog loših rezultata platili su najiskusniji - Mario Maloča i golman Dušan Kuciak.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-  Odluka o suspenziji Mariju Maloči donesena je zbog manjka korektnog stava kakav se od njega traži kao jednog od lidera momčadi. I to znači da neće biti u konkurenciji za utakmicu s Rakowom - piše u priopćenju kluba. 

Mario Maloča jedna je od legenski poljskoj kluba, hrvatski stoper u karijeri je skupio 171 nastup za Lechiju za koju je nastupao u dva mandata. Podsjetimo, Maloča se iz Hajduka još 2015. zaputio u Lechiju, u koju se vratio i 2018. godine, nakon jednogodišnje avanture u Greüther Fürthu.

AS O TALENTU HAJDUKA Španjolski list usporedio Rokasa Pukštasa s Danijem Olmom: 'Ne samo zbog prošlosti u Barceloni'

Hrvatski nogometaš ove je sezone skupio 30 nastupa za Lechiju, u posljednje vrijeme bio i kapetan poljskog prvoligaša, a iza njegove momčadi su tri uzastopna poraza i grčevita borba za ostanak u prvoligaškom društvu. Kako sada izgleda, u tu borbu će bez Marija Maloče...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • no sleep 28.04.2023.

    On bi barem igrao u southamptonu

Komentiraj...
Vidi sve komentare