To je to što me zanima!

Maločina karijera je uzorna, a njegove riječi, izvučene izvan konteksta, smetaju licemjerima

Pravi navijači su uvijek više poštovali igrače koji ne kriju svoj identitet, i javno kažu koji klub nose u srcu, od ulizica koji mijenjaju navijačke boje svaki put kad promjene dres i dođu u novi klub.
Vidi originalni članak

Slučaj Marija Maloče potvrdio je koliko je licemjerje duboko ukorijenjeno u sve pore hrvatskog društva, pa tako i u sport, konkretno nogomet. I ne samo licemjerje, nego i površnost. Jer ako pažljivo poslušamo cijelu izjavu stopera Gorice, jasno je da su njegove riječi kako želi da novi prvak postane Hajduk, izvučene iz konteksta.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • pipolino 10.11.2023.

    Svoje licemjerje, Maloča je davno pokazao, Iako rođeni Zagrepčanin, u Dinamovoj Dubravi, školovao se u Dinamu, do trenutka, kada je trebao potpisati profi ugovor.Tada se odlučio za svoj voljeni klub. Zbog čega nije sa 13/14 godina otišao u taj svoj voljeni klub. Jednostavan je razlog, nisu ga htjeli a i ljepše je živjeti u Zagrebu, nego na selu. Sad, na kraju karijere, kada ga njegov voljeni klub nije htio, niti da plati, skrasio se opet u svom rodnom gradu i bez imalo poštovanja, prema sredini u kojoj je rođen i u kojoj je odlučio nastaviti život, navija za taj yugo klub i to na ovako bezobrazan način izjavljuje u eter. Črnko bi ga se trebao isti čas odreći, pa neka traži svoje mjesto pod suncem u dijelu zemlje, koji obožava. Možda u 2. ili 3.ligi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare