To je to što me zanima!

Malouda: Igrači su glavni krivci za tu veliku sramotu

Nanijeli smo toliko negativnih konotacija uz našu reprezentaciju, da ćemo morati dugo popravljati pogreške, rekao je Malouda nakon sramote
Vidi originalni članak

Florent Malouda, francuski reprezentativac i nogometaš Chelseaja, za The Sun je komentirao sramotu koju je prezentirala njegova momčad na Svjetskom prvenstvu. Remi (Urugvaj) i dva poraza (Meksiko i Južna Afrika) su čak najblaža negativnost u svemu. Daleko je veća sramota izbila na površinu nakon svađe izbornika Domenecha i igrača Anelke, pa odbijanja treninga, kompletnih nesuglasica i kuloarskih priča po kojima Zinedine Zidane, bivši proslavljeni nogometaš te zemlje, unosi razdor u reprezentaciju. Skandali su se nadovezivali jedan na drugoga, a sve je otišlo toliko daleko da je katastrofu pokušao ugasiti i francuski predsjednik Nicolas Sarkozy.
Mnogo će još priča biti nakon ove "francuske tragedije", a Malouda poručuje:
- Mi igrači smo glavni krivci za ovu sramotu. Nanijeli smo toliko negativnih konotacija uz našu reprezentaciju, da ćemo morati dugo, dugo popravljati sve ove pogreške. I pitanje je kada ćemo uopće vratiti stari ugled - rekao je igrač koji je u dvije od tri utakmice na Mundijalu startao s klupe za pričuve.
- Ne samo da smo posrnuli na sportskom planu, već i onom ljudskom i moralnom. To je naša najveća greška - zaključio je Malouda.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • umenerođo 24.06.2010.

    pita se malouda kada će vratiti stari ugled...kaj se mene tiče izgubili ste ga onog trena kad ste se kvalificirali rukom henrya, a sad ste se rukom pravde isto tak i vratili...kad ćete vratit ugled? otprilike za 10-15 godina...ako i tad...

  • Windir 24.06.2010.

    kog vise uopce briga za te Alži...pardon,\"Francuze\" :D

  • jocika 24.06.2010.

    baš zanimljivo da ti isti igrači ne slažu momčad trenerima u klubovima koji ih vode jer znaju gdi bi bili! jebe se njima za repku;oni bi momčad sastavljali! napuhanci obični..

Komentiraj...
Vidi sve komentare