To je to što me zanima!

Mama je ponosna: Kolindina kći je nova hrvatska prvakinja

Mlada Katarina osvojila je naslov juniorske prvakinje Hrvatske u umjetničkom klizanju. Kći hrvatske predsjednice pomela je konkurenciju u Domu sportova
Vidi originalni članak

Katarina Kitarović (15) nova je hrvatska prvakinja u umjetničkom klizanju.

Kći hrvatske predsjednice Kolinde osvojila je prvo mjesto na juniorskom prvenstvu u Domu sportova ispred Patricije Skopančić i Mihaele Štimac Rojtinić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Katarina se okitila naslovom hrvatske prvakinje osvojivši 99,40 bodova, a lani je na istom natjecanju završila na drugom mjestu.

Kolindina kći u prosincu prošle godine nastupila je na 48. Zlatnoj pirueti, a nedavno je osvojila srebro na međunarodnom turniru u umjetničkom klizanju u Mađarskoj.

Idi na 24sata

Komentari 205

  • NovoNovak_1 22.03.2016.

    Svačiji uspjeh u bilo čemu treba pohvaliti, pogotovo ako je do tog uspjeha došlo na pošten način. Svi smo mi svjesni i toga, da danas nema svatko mogućnosti sebi osigurati uvjete za razvoj svog nekog talenta. A mnogi svoje "uspijehe" zahvaljuju pripadnosti određenoj društvenoj grupi, stranci, i drugim utjecajima, koji im omogućuju popeti se na društvenoj ljestvici iznad ostalih. Zato i to treba svakako naglasiti. Nisu svi u istim mogućnostima, pa su i pohvale sa dozom gorčine kod mnogih, koji su svjesni tih činjenica.

  • Oblivion 21.03.2016.

    Biti će uspješnija klizačica nego majka joj predsjednica :))

  • bbbbbrrrrr 21.03.2016.

    hahahha gle crvenih jugokomunjara što su ogorčeni....sve cemo vas istjerat kad tad !

Komentiraj...
Vidi sve komentare