To je to što me zanima!

'Mama me napravila pametnu, lijepu i pravu antimadridistu'

Real bi cifrom od 30 milijuna eura mogao smiriti Atletico nakon što je prekršio usmeni dogovor i doveo Thea Hernandeza, ali tko će smiriti Theovu djevojku, koja od rođenja ima Atleticov dres...
Vidi originalni članak

Bit će vatreno u vezi Thea Hernandeza i Adriane Pozueco (22).

Francuski lijevi bek prošao je liječnički pregled i potpisat će za Real u transferu u kojem je 'kraljevski klub' zaobišao usmeni ugovor koji je imao s Atleticom. 

Real bi trebao platiti 24 milijuna eura, neki španjolski mediji pišu i o zaokruženoj cifri od 30 kojom bi smirili gradskog rivala. Malo teže će smiriti studenticu novinarstva, Španjolku Adrianu, djevojku Thea Hernandeza, koja na društvenim mrežama ima fotografije iz djetinjstva na kojima je kao beba u Atleticovu dresu, piše Marca.

Kraj fotke je napisala:

- Mama me napravila lijepom, pametnom i antimadridistom.

Hernandez je prošao detaljni liječnički pregled i trebao bi potpisati za Real koji će ga predstaviti nakon finala Kupa kralja koji igraju Alaves i Barcelona.

Theo nije odigrao ni minute u Atleticu, već je bio na posudbi u Alavesu, a za njega je bila zainteresirana i Barcelona. I da je izabrao Nou Camp, morao bi dosta toga objasniti djevojci. Ovako je barem ostao u Madridu...

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Boki8 13.05.2017.

    Prosjek

  • Joker123 13.05.2017.

    A dobro

  • Frenkyy 13.05.2017.

    Smirit će nju Benz kad joj obrezanog uvali! Vikat će "Hala Madrid" sve u šesnaest!

Komentiraj...
Vidi sve komentare