To je to što me zanima!

Mambacita! Kako mala igra... Ista tata: I talentom i izgledom

Kobe ima tri kćeri i sve tri rastu k'o iz vode, ali jedino srednja, Gianna, ima tatin gen za košarku. Trenira s ocem, nosi ju jednako 'bolesna' kompetitivnost, a izgleda i da je talent isti
Vidi originalni članak

Natalia Diamante, Gianna Maria-Onore i Bianka Bella su sestre, roditelji su im Vanessa Laine i Kobe Bryant. Sve tri rastu k'o iz vode, ali samo je srednja, Gianna, krenula u sport u kojem je njen otac postao jedan od najboljih ikada.

Gianni Bryant je 13 godina. Sestre su, što se sporta tiče, gledateljice, a Gianna 'gnjavi' tatu da trenira s njom, da ju uči košarci. I ne ide loše ni Kobeju treneru, ni kćeri igračici:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gianna Bryant dominira u apsolutno svakom uzrastu otkad je zaigrala za svoj prvi školski tim. Slavni tata ne samo da ju uči svemu što zna o košarci (a to je: sve) nego je i naslijedila njegov sportski gen.

Jednako je 'bolesno' kompetitivna, opsesivno željna pobjede, ne "zanima" ju ako je bolesna ili ozlijeđena. Hoće samo na trening i utakmicu i hoće - pobjedu. Ista 'Mamba'. Talentom, izgledom i karakterom.

Kako je danas nemoguće bilo što i bilo koga skriti od očiju javnosti, Kobe i supruga su se pomirili s time da im je kćer u fokusu medija pa i sama mama Vanessa ponosno objavljuje Giannine poteze na IG-u. A curi je nadimak: Mambacita... 'Osuđena' na uspjeh.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nikolalaaa 20.05.2019.

    Mamba izgleda opasna kao i tata..šta reci bravo..

  • 20.05.2019.

    bit ce dobra kao i kobe

Komentiraj...
Vidi sve komentare