To je to što me zanima!

Mamić: Vjerujem da će Barca danas objaviti Alenov transfer

Barcelona je u nedjelju bila u Madridu. Vjerujem da su pregledali nalaz koji smo im poslali. U popodnevnim satima trebali bi objaviti transfer Halilovića, rekao je Mamić
Vidi originalni članak

Naši liječnici poslali su u Barcelonu dodatni nalaz liječničkog pregleda Alena Halilovića. Sve je u redu s nalazom i vjerujem kako će Barcelona danas službeno objaviti transfer, rekao je Zoran Mamić.

Dinamov trener kaže kako iz Barcelone nisu zvali u Maksimir niti tražili da "modri" štede Halilovića u posljednjim utakmicama kako se ne bi ozlijedio.

- Nije bilo ništa takvoga. Barcelona je u nedjelju bila u Madridu, slavili su, vratili su se tek drugi dan. Vjerujem da su pregledali nalaz koji je u redu i poslijepodne bi trebali objaviti da je Halilović njihov novi igrač - dodao je Zoran Mamić.

Najavio je Dinamov trener uzvratni susret polufinala Kupa protiv Slaven Belupa na Maksimiru (srijeda u 17 sati). Dinamo je u prvoj utakmici slavio 2-0.

- Očekujem pobjedu i u drugoj utakmici uz našu kvalitetnu igru. Ademi ima frakturu nosa i on sigurno neće igrati, Soudani je virozan, jučer je imao temperaturu i vidjet ćemo hoće li biti spreman. Kod nekih igrača ima posljedica od udaraca u derbiju. Puno promjena sigurno neće biti. Ne mogu "kemijati" jer nemam puno zdravih igrača - rekao je Mamić i dodao:

- Postoji opasnost od opuštanja, igrači su se u subotu malo ispraznili, no na stručnom stožeru i meni je da ih pripremimo da odigraju kako želimo. Ipak igraju za trofej.

- Žao mi je zbog Slavena i situacije u kojoj se nalazi. Slaven je ostavio dubok trag, a čini mi se da su sad u jako teškoj poziciji. Oni i Osijek loše stoje i Dragovoljcu je lakše jer već dulje vremena dobro igra - kazao je Mamić, koji nije htio komentirati presudu Željku Širiću u aferi "pošteno suđenje".

Prihod od utakmice za obitelj Vladimira Galoića

- Hvala Dinamu koji je stao iz nas kada nam je najteže. Veliko hvala svim navijačkim skupinama i svima koji su došli na sprovod te tako odali počast Dugom. Pozivam sve navijače da dođu sutra na utakmicu jer znam da bi Dugi bio sretan vidjeti nas na tribini  - rekao je Slaven Letica, dopredsjednik Udruge veterana BBB.

Dinamo će sav prihod s posljednje utakmice sezone , 17. svibnja protiv Hajduka, dati djeci Vladimira Galoića Dugog, jednog od osnivača Bad Blue Boysa, koji je nedavno preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • misterRF 25.03.2014.

    ebo ih halilović, pa ta barcelona nije normalna

  • strmi007 25.03.2014.

    Možda i bude nešto od njega

  • torca-1950 25.03.2014.

    ko je ovaj na kraju...mamiću zašto ti dugom ne platiš ipak ti je on bio plaćenik

Komentiraj...
Vidi sve komentare