Obavijesti

Sport

Komentari 76

Mamić: Vjerujem da će Barca danas objaviti Alenov transfer

Mamić: Vjerujem da će Barca danas objaviti Alenov transfer
4

Barcelona je u nedjelju bila u Madridu. Vjerujem da su pregledali nalaz koji smo im poslali. U popodnevnim satima trebali bi objaviti transfer Halilovića, rekao je Mamić

VIDEO

Naši liječnici poslali su u Barcelonu dodatni nalaz liječničkog pregleda Alena Halilovića. Sve je u redu s nalazom i vjerujem kako će Barcelona danas službeno objaviti transfer, rekao je Zoran Mamić.

VIDEO

Dinamov trener kaže kako iz Barcelone nisu zvali u Maksimir niti tražili da "modri" štede Halilovića u posljednjim utakmicama kako se ne bi ozlijedio.

- Nije bilo ništa takvoga. Barcelona je u nedjelju bila u Madridu, slavili su, vratili su se tek drugi dan. Vjerujem da su pregledali nalaz koji je u redu i poslijepodne bi trebali objaviti da je Halilović njihov novi igrač - dodao je Zoran Mamić.

Najavio je Dinamov trener uzvratni susret polufinala Kupa protiv Slaven Belupa na Maksimiru (srijeda u 17 sati). Dinamo je u prvoj utakmici slavio 2-0.

- Očekujem pobjedu i u drugoj utakmici uz našu kvalitetnu igru. Ademi ima frakturu nosa i on sigurno neće igrati, Soudani je virozan, jučer je imao temperaturu i vidjet ćemo hoće li biti spreman. Kod nekih igrača ima posljedica od udaraca u derbiju. Puno promjena sigurno neće biti. Ne mogu "kemijati" jer nemam puno zdravih igrača - rekao je Mamić i dodao:

- Postoji opasnost od opuštanja, igrači su se u subotu malo ispraznili, no na stručnom stožeru i meni je da ih pripremimo da odigraju kako želimo. Ipak igraju za trofej.

- Žao mi je zbog Slavena i situacije u kojoj se nalazi. Slaven je ostavio dubok trag, a čini mi se da su sad u jako teškoj poziciji. Oni i Osijek loše stoje i Dragovoljcu je lakše jer već dulje vremena dobro igra - kazao je Mamić, koji nije htio komentirati presudu Željku Širiću u aferi "pošteno suđenje".

Prihod od utakmice za obitelj Vladimira Galoića

- Hvala Dinamu koji je stao iz nas kada nam je najteže. Veliko hvala svim navijačkim skupinama i svima koji su došli na sprovod te tako odali počast Dugom. Pozivam sve navijače da dođu sutra na utakmicu jer znam da bi Dugi bio sretan vidjeti nas na tribini  - rekao je Slaven Letica, dopredsjednik Udruge veterana BBB.

Dinamo će sav prihod s posljednje utakmice sezone , 17. svibnja protiv Hajduka, dati djeci Vladimira Galoića Dugog, jednog od osnivača Bad Blue Boysa, koji je nedavno preminuo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...