To je to što me zanima!

Mamić: Bit će nekih promjena, nikome nije lako protiv Splita

Split je igrao neriješeno s Hajdukom i Lokomotivom i to dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Spadaju u vrh hrvatskog nogometa, rekao je Zoran Mamić uoči subote
Vidi originalni članak

Dinamo u subotu u 15 sati gostuje na Parku mladeži protiv Splita. Dinamov trener Zoran Mamić najavio je određene promjene u sastavu.

 'Modri' su u četvrtak umalo doživjeli blamažu protiv četvrtoligaša Opatije u Kupu. Angelo Henriquez spasio je Mamića i Dinamo, a 'modri' trener nakon te utakmice rekao je kako bi dao ostavku, da je Dinamo ispao.

- Imamo problema s ozljedama, no isto tako imamo dosta igrača i sigurno će, oni koji će dobiti priliku, napraviti ono što želimo. Split je jako dobra momčad, skoro su ušli u Europsku ligu, a igraju dobro u Kupu i prvenstvu - rekao je Zoran Mamić i dodao:

- Split je igrao neriješeno s Hajdukom i Lokomotivom i to dovoljno govori o njihovoj kvaliteti. Spadaju u vrh hrvatskog nogometa.

Mamić smatra kako je momčadska igra Splita njihova najveća snaga.

- Posebno na domaćem terenu, tamo nikome nije lako. Teško mi je sad govoriti o sastavu, sigurno će biti nekih promjena. Prvo Split pa onda Salzburg. Želimo biti pravi i razveseliti navijače - kaže Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • zloćo 02.11.2014.

    Zamijenil bu oružara !

  • tomicalomica 31.10.2014.

    Tebi je sve tesko moj Zorane, protiv Opatije na guzove , neposteno protiv Austrije spasili se katastrofe u zadnjim minutama.. Hoce li Zoki mozda dat otkaz ako popuva od Splita i od Red Bulla ponovno ?

  • john brookes 30.10.2014.

    zoki je bio iznenađen kad je otkrio gel. još je ga je više iznenadilo kad je postao trener i dobio povišicu. iznenadio ga je i trener jahanja, pa trener aalborga i na kraju trener opatije. trener red bulla ga iznenaio više puta i više ga nećće iznenaditi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare