To je to što me zanima!

Mamić: Čak ni Fidel Castro nema konsenzus kao Bilić

Nismo uzdrmani nakon tog poraza od Zagreba, a pobjeda u Amsterdamu nije nam imperativ, rekao je Zdravko, koji se osvrnuo i na Bilićev ostanak
Vidi originalni članak

Dinamo nema imperativ pobjede protiv Ajaxa. Ovo nije presudna utakmica za nas i sve osim poraza bi bilo u redu. Momčad nakon neočekivanog poraza od Zagreba nije uzdrmana, više mi smeta kako su se Pjesnici 'uskokodakali' unakon te pobjede, rekao je Zdravko Mamić.
Izvršni dopredsjednik 'modrih' samo dva dana prije izjavio je da do kraja života neće davati izjave za novinare. Ali, eto, u zagrebačkoj zračnoj luci prije puta za Amsterdam Maminjo je stao pred novinare i odgovarao na pitanja.
Osvrnuo se i na novog-starog izbornika.
- Slaven Bilić ima konsnzus kakav nema ni Fidel Castro na Kubi. Ovi koji dižu glas protiv njega samo promoviraju sebe jer će na Izvršnom odboru šutjeti.
Zdravko je prvi laureat godišnje nagrade Dinama. Ponos Dinama podigao je puno prašine u medijima.
- Pa zar mislite da netko može obmanuti 100 ljudi?! U našem Izvršnom odboru su sve ugledni ljud. Pa tko bi njih obmanuo?! Itekako sam  ponosan na tu nagradu - završio je ponosni izvršni dopredsjednik Dinama.
Iako Zdravko ne stavlja imperativ pred momčad, trener Jurčić vjeruje u pobjedu.
- Idemo odigrati pravu utakmicu, to je najvažnije. Želimo osvojiti i europske bodove. Kako zbog ove sezone tako i zbog koeficijenta za sljedeće godine. Gledao sam Ajax protiv Dinama 2007. godine, a od kada smo ih izvukli u skupini gledao sam svaku njihovu utakmicu. Igraju vrlo slično nama. Ulaze kroz sredinu, a ne igraju više kao nekada na bokove i centaršut u kazneni prostor - priča Jurčić.
Jednog igrača posebno se boji.
- Suarez je njihov najvažniji igrač, puno zabija. Moramo ga se paziti i biti koncentrirani cijelu utakmicu. Puno nam znači što su neki igrači već osjetili draž pobjede u Amsterdamu.
Trener Dinama ne može puno mijenjati i nečim posebno iznenaditi kolegu Jola.
- Imam određeni profil igrača, igrat ćemo svoj nogomet. Nemamo širok kadar različitih igrača da bih imao puno taktičkih varijanti. Protiv Temišvara smo pokazali kako naša igra u Europi treba izgledati, a  protiv Zagreba smo sve to dodatno uigravali - završio je Kruno.
Dinamov trener studiozno se pripremao za utakmicu s Nizozemcima pa je čak pričao i s Brankom Ivankovićem koji je vodio Dinamo u Amsterdamu u već spomenutoj pobjedi.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Miguel2308 21.10.2009.

    torca1950 ajde molim te u red za krafne, kad budeš čekao kartu za utakmicu u euroligi onda se molim te javi da komentiramo.

  • torcida-1950- 21.10.2009.

    ovo nema veze s mamićem i bilićem ali mogli ste stavit bar neki manji članak o Hrvoju Ćustiću ipak mu je danas rođendan.,., Hrvoje R.I.P.

  • fiorito 21.10.2009.

    A bome ni Castro niti Staljin nisu sami izmislili neku nagradu i sebi dodijeljivali istu...prestrašno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare