Obavijesti

Sport

Komentari 8

Mamić: Čak ni Fidel Castro nema konsenzus kao Bilić

Mamić: Čak ni Fidel Castro nema konsenzus kao Bilić
1

Nismo uzdrmani nakon tog poraza od Zagreba, a pobjeda u Amsterdamu nije nam imperativ, rekao je Zdravko, koji se osvrnuo i na Bilićev ostanak

VIDEO

Dinamo nema imperativ pobjede protiv Ajaxa. Ovo nije presudna utakmica za nas i sve osim poraza bi bilo u redu. Momčad nakon neočekivanog poraza od Zagreba nije uzdrmana, više mi smeta kako su se Pjesnici 'uskokodakali' unakon te pobjede, rekao je Zdravko Mamić.
Izvršni dopredsjednik 'modrih' samo dva dana prije izjavio je da do kraja života neće davati izjave za novinare. Ali, eto, u zagrebačkoj zračnoj luci prije puta za Amsterdam Maminjo je stao pred novinare i odgovarao na pitanja.
Osvrnuo se i na novog-starog izbornika.
- Slaven Bilić ima konsnzus kakav nema ni Fidel Castro na Kubi. Ovi koji dižu glas protiv njega samo promoviraju sebe jer će na Izvršnom odboru šutjeti.
Zdravko je prvi laureat godišnje nagrade Dinama. Ponos Dinama podigao je puno prašine u medijima.
- Pa zar mislite da netko može obmanuti 100 ljudi?! U našem Izvršnom odboru su sve ugledni ljud. Pa tko bi njih obmanuo?! Itekako sam  ponosan na tu nagradu - završio je ponosni izvršni dopredsjednik Dinama.
Iako Zdravko ne stavlja imperativ pred momčad, trener Jurčić vjeruje u pobjedu.
- Idemo odigrati pravu utakmicu, to je najvažnije. Želimo osvojiti i europske bodove. Kako zbog ove sezone tako i zbog koeficijenta za sljedeće godine. Gledao sam Ajax protiv Dinama 2007. godine, a od kada smo ih izvukli u skupini gledao sam svaku njihovu utakmicu. Igraju vrlo slično nama. Ulaze kroz sredinu, a ne igraju više kao nekada na bokove i centaršut u kazneni prostor - priča Jurčić.
Jednog igrača posebno se boji.
- Suarez je njihov najvažniji igrač, puno zabija. Moramo ga se paziti i biti koncentrirani cijelu utakmicu. Puno nam znači što su neki igrači već osjetili draž pobjede u Amsterdamu.
Trener Dinama ne može puno mijenjati i nečim posebno iznenaditi kolegu Jola.
- Imam određeni profil igrača, igrat ćemo svoj nogomet. Nemamo širok kadar različitih igrača da bih imao puno taktičkih varijanti. Protiv Temišvara smo pokazali kako naša igra u Europi treba izgledati, a  protiv Zagreba smo sve to dodatno uigravali - završio je Kruno.
Dinamov trener studiozno se pripremao za utakmicu s Nizozemcima pa je čak pričao i s Brankom Ivankovićem koji je vodio Dinamo u Amsterdamu u već spomenutoj pobjedi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta