To je to što me zanima!

Mamić: Herojska sezona je iza nas, rijetko tko bi ovo uspio...

Prije svega čestitke momčadi na osvojenom Kupu. Zasluženo smo slavili. Slaven je igrao jako dobro. Znali smo i pretpostavljali da će igrati tako, rekao je Zoran Mamić
Vidi originalni članak

Dinamo je pobijedio Slaven Belupo 2-1 u sklopu finala Hrvatskog nogometnog kupa u Osijeku. Nogometaši Zorana Mamića podigli su Rabuzinovo sunce drugu godinu zaredom.

- Prije svega čestitke momčadi na osvojenom Kupu. Zasluženo smo slavili. Slaven je igrao jako dobro i kompaktno. Znali smo i pretpostavljali da će igrati tako. U drugom poluvremenu su iskoristili naše greške. Kad kontroliraš utakmicu i vodiš 1-0 dogodi se pad koncentracije. Slaven do tada praktički nije bio blizu naših 16 metara i pojavila se mala nervoza - rekao je Mamić za Arenu Sport, koji je susret počeo bez klasičnog napadača.

- Malo smo pali u trkačkom dijelu, htio sam donijeti agresivnost s Hodžićem, vratiti nazad Roga koji je naš najagresivniji trkački igrač. Želim čestitati Marku. Mali protivnik, veliki protivnik... Svaku utakmicu je dobar. Nitko mu to ne može osporiti.

- Ovo je naša deseta dupla kruna, a sudjelovao sam i u osvajanju prve prije nego što sam otišao u Njemačku. Osvojio sam preko 20 trofeja u Dinamu i jako sam ponosan.

- Bila je ovo jako duga, teška i stresna sezona za nas i unatoč kvaliteti koju imamo ovo je herojska sezona za nas. Dupla kruna i Liga prvaka… Rijetko koji klub bi to uspio u ovakvim uvjetima i svaka čast svima - dodao je Zoran, prenosi Dinamova stranica.

Junak susreta bio je Marko Rog, koji je udarcem s 35 metara zabio pobjednički gol.

- Bila je dobra utkamica, dobra za gledatelje. Nismo smjeli primiti gol, igra je nakon njega bila otvorena. Zatim smo zabili i osvojili Kup - rekao je Rog na što ga je novinar podsjetio da je on taj koji je zabio:

- Ja sam zabio, ali najvažnije je da smo osvojili Kup - zaključio je Dinamov nogometaš.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • mrkrunimir 10 11.05.2016.

    IZVJEŠĆE - http://www.dailymotion.com/video/x49shjn_dinamo-slaven-belupo-2-1-izvjesce-hr-kup-finale-10-05-2016-hd_sport ili http://vk.com/video230765537_456239198

  • Mike O' Milla 11.05.2016.

    a sta ste vi to napravili ovo sezone sto se nije znalo od pocetka (lani ste poklonili kup znalo se da necete i ove godine). ja i moja ekipa rekreativaca (jednom tjedno mali nogomet) da odemo u dinamo bez greske osvajamo HNL,, jer ipak bi bili dinamo ;)

  • piramida 11.05.2016.

    to su ljudi koji su bez morala

Komentiraj...
Vidi sve komentare