To je to što me zanima!

Mamić: Hrvatski treneri nemaju pojma, zato ću dovesti stranca

Tri mjeseca smo činili pogreške zbog kojih se ovo sve dogodilo. Žmirili smo pred očitim problemima. Kako smo sijali, tako smo na kraju i požnjeli, rekao je Mamić
Vidi originalni članak

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić bio je vidno utučen nakon ispadanja 'modrih' u Ligi prvaka. Umjesto planiranih 8.5 milijuna eura, koliko bi donijela Liga prvaka, Dinamo će morati biti zadovoljan s 1.3 milijuna u Europskoj ligi.

- Ovo je veliki ekonomski udarac. Mi smo Ligu prvaka izgubili u Zagrebu. Kad zabijete tri gola, a ne izborite Ligu prvaka, onda je to za plakati. Iako smo po svemu zaslužili prolaz, iako smo bili bolji u tri od četiri poluvremena, u Zagrebu smo kompromitirali sve što se moglo kompromitirati - rekao je Mamić te dodao:

- Tri mjeseca smo činili pogreške zbog kojih se ovo sve dogodilo. Žmirili smo pred očitim problemima. Kako smo sijali, tako smo na kraju i požnjeli.

Mamić je čestitao mlađem bratu Zoranu i Damiru Krznaru na odličnom vođenju utakmice.

- Čestitam Austriji na plasmanu u Ligu prvaka, ali i Damiru Krznaru i svome bratu Zoranu na odličnoj pripremi i vođenju utakmice. Ovakvu statistiku u Ligi prvaka nije imala ni Barcelona, ali što nam to vrijedi. Ipak, uvjeren sam u dobru sezonu u Europskoj ligi.

Za kraj je Mamić poručio kako će novi trener sigurno biti stranac jer hrvatski treneri po njegovom sudu nemaju pojma o nogometu.

- Hrvatski treneri nemaju pojma o nogometu! Vidim to po najavama ove utakmice tih kvazi-trenerčića u medijima, sve su promašili! I zato vam sad kažem: Dinamov novi trener sigurno će biti stranac - zaključio je Mamić.

Idi na 24sata

Komentari 243

  • Iwax 29.08.2013.

    mamić nema pojma

  • Medeni_Medo 29.08.2013.

    Mamiću, pokrij se ušima! Treneri rade ono što im ti narediš! :p

  • madad 29.08.2013.

    najbolji dokaz da su stranci bolji treneri je Austria, njihov trener je stranac. samo od kuda je taj čovjek

Komentiraj...
Vidi sve komentare