To je to što me zanima!

Mamić: Idemo po prolazak, bili smo bolji i u prvoj utakmici...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U toj utakmici, u kojoj vi kažete da nismo bili dobri, bili smo dominantni. Ne treba podcjenjivati prvaka Norveške, rekao je Dinamov trener Zoran Mamić uoči leta...
Vidi originalni članak

Očekujem prolazak i sve ćemo napraviti da to tako bude, rekao je Zoran Mamić u zračnoj luci uoči polaska igrača i stručnog stožera u Norvešku na utakmicu 3. pretkola Lige prvaka.

"Modri" igraju u utorak u 19 sati protiv Moldea.

Dinamov trener nije se složio s novinarovom opaskom da u prvoj utakmici Dinamo nije izgledao dobro.

- To vi kažete. Ja to sigurno neću reći. Imamo aktivan rezultat. U toj utakmici, u kojoj vi kažete da nismo bili dobri, mi smo bili dominantni i kontrolirali smo utakmicu. Ne treba podcjenjivati klub koji je prvak svoje zemlje, ali svjesni smo da smo kvalitetni i bolji - rekao je Zoran i dodao:

- Sastav neću previše mijenjati. Ne mora biti da ćemo igrati s trojicom iza, vidjet ćemo. Vjerujem da će oni nas čekati i igrati na kontre. Vidjet ćemo. Vježbali smo i na umjetnoj travi nakon utakmice protiv Zagreba. Nije to nešto specijalno puno, ali dovoljno da osjetimo kako je na toj podlozi - rekao je Zoran , a na pitanje o financijskom aspektu prolaska, kaže:

- Mene zanima sportski. Moramo dobiti i proći.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Antolić: Bolji smo, sad to samo moramo pokazati na terenu

Nemamo povoljan rezultat, ali bolji smo i kvalitetniji. To moramo pokazati na terenu. Pripremali smo se. Moramo izvući ono najbolje iz prve utakmice, vidjeli smo gdje smo griješili, moramo sakriti mane i pokazali kvalitetu, rekao je Domagoj Antolić , koji više nema problema s ozljedom.

- Pokazali smo da nam ide bolje u gostima. Nadam se da ćemo slaviti. Što se tiče moje ozljede, zasad je sve OK, ne boli me, nadam se da će tako i ostati.

Eduardo: Ovo je za finale

Očekujemo tešku utakmicu, ali spremni smo, rekao je Dinamov golman Eduardo.

- U prvoj utakmici bili smo puno bolji, ali nažalost, zabili smo samo jedan. Ovo je za nas kao finale. Najvažnija utakmica sezone. Koncentrirani smo i nadamo se da ćemo imati i malo sreće - dodao je golman Dinama.

Davor Višnjić/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 82

  • bare000 04.08.2015.

    mrssssssss!!!!ajmo moldeeeeeee i usput adminu ovog portala j.e.b.e.m mamu u d.u.p.e!!!!!!!

  • dida123 03.08.2015.

    Koliko se ja razumijem u medicinu bolji je onaj koji pobijedi.

  • turbou2 03.08.2015.

    istina je dinamo je bio bolji mi zaboravljamo da idrugi igraju nogomet mislim da će dinamo proći jer objektivno je bolja ekipa

Komentiraj...
Vidi sve komentare