To je to što me zanima!

Mamić je gledao Hajdukov remi s amaterima iz 4. njemačke lige

Nogometaši Hajduka odigrali su drugu prijateljsku utakmicu u Turskoj. Hajduk je u rezervnom sastavu odigrao tek 1-1 protiv amaterskog kluba Wolfsburg II iz 4. lige...
Vidi originalni članak

Nakon vrlo dobre utakmice i pobjede protiv Dynamo Dresdena na pripremama u Turskoj, Hajduk je odigrao i drugu prijateljsku utakmicu. Ovoga puta na drugoj je strani bila daleko lošija momčad, amateri iz njemačke četvrte lige Wolfsburg II. Hajduk je odigrao 1-1, a gol za izjednačenje djelo je Filipa Ozobića.

Mišo Krstičević odlučio je isprobati ovosezonska pojačanja u kombinaciji s juniorima. No igrači baš i nisu opravdali trenerovo povjerenje. Za Hajduk su igrali Vugdelija, Nižić, Milović, Stojanović, Ozobić, Sušić, Tomaš, Cassio, Patinho, Kouassi, Caput... U igru su još u drugom dijelu ušli Jonjić, Bencun, Kovačić i Kiš, no nije išlo. 

Wolfsburg je poveo u 25. minuti golom Sonnenberga. Pet minuta kasnije Filip Ozobić zabio je sjajan gol s 25 metara. Hajduk je u drugom dijelu bio bolji, stvarao je šanse, ali lopta nije htjela u gol. Završilo je remijem.

Utakmicu u Turskoj s tribina je pratio sportski direktor Dinama Zoran Mamić. Hajduk u četvrtak igra novu prijateljsku utakmicu i to protiv austrijskog prvoligaša WAC-a.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • pele87 23.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • WOMANIZER 23.01.2013.

    a kaj je on delal u turskoj, osim šta je gledo ovu utakmicu?

  • 23.01.2013.

    Meni je najzanimljivije kad čujem priče s tovarske strane tipa Mamić kupuje suce,namještava utakmice itd.(da ne nabrajam ostala sranja),a meni nije jasno iz kojeg bi to razloga on kupovao suce?Hajduk je svake sezone sve lošiji,drugi nemaju para da kupe kolko tolko dobro pojačanje,jednostavno nema zbog čega ili koga kupovat suce,to bi bio uzalud bačen novac.A vi možete bit sretni kaj je Hajduk drugi,a ne još spominjat neka namještanja i sl.,jer da to gleda netko sa strane rekli bi da ste ludi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare