To je to što me zanima!

Mamić: Machado se vjerojatno oprostio od igranja u Dinamu

Bio sam koncentriran na teren pa nisam vidio što je napravio. Čuo sam o čemu se radi, ako je to istina, to je grozno, kaže Zoran Mamić nakon Machadovog ispada...
Vidi originalni članak

Zoran Mamić nakon remija protiv norveškog Moldea (1-1) rekao je kako nije vidio trenutak u kojem je Paulo Machado pokazao srednji prst navijačima na maksimirskim tribinama kao odgovor na zvižduke zbog njegove blijede igre.

- Nisam još razgovarao s njim, to ću obaviti sutra. Moram prvo prespavati i vidjeti što se dogodilo. Bio sam koncentriran na teren pa nisam vidio što je napravio. Čuo sam o čemu se radi, ako je to istina, to je grozno. Ako je to napravio, vjerojatno se oprostio s klubom. Bit će rigorozna kazna - rekao je Zoran Mamić nakon utakmice.

Dinamo je još jedanput razočarao.

- Molde je dobar što je i pokazao, bilo je teško i tvrdo. Nažalost, brzo smo kažnjeni nakog vodstva. Ali tako je to u nogometu. Očekujem da ćemo proći u Norveškoj. Nemamo problem s umjetnom travom, uvijek smo igrali dobro na toj podlozi. Ali nevjerojatno mi je da nam zvižde već nakon 10 minuta - rekao je trener Dinama.

U kadru za Molde nije bio Ante Ćorića. Nije tajna da mu Zoran zamjera nesportski život, čitaj noćne izlaske, a ovoga puta mladi veznjak nije bio ni na klupi Dinama.

- Možemo pričati o utakmici, ne o Ćoriću ili osam igrača koji nisu bili u kadru - rekao je.

Moldeov trener: Dinamo je i dalje favorit

Obavili smo dobar posao. Nosili smo se s Dinamovim tempom i idemo kući s dobrim rezultatom, rekao je trener Moldea Tor Ole Skullerud.

- Dinamo nije imao puno šansi i to me veseli. Ali i dalje je favorit za prolazak dalje. Malo me iznenadila Dinamova obrana s trojicom. Ali našli smo prostora i odgovor i za to - rekao je trener gostiju.

Idi na 24sata

Komentari 154

  • dida123 29.07.2015.

    To neka pokazuje BBB, a ne nama civiliziranim navijačima. Važniji je dignitet velikoga kluba i od prosječnog pojedinca. To mu nigdje ne bi oprostili. Previše je - previše!

  • gnojna družina 29.07.2015.

    Sta pricate vi ljudi?? COvjka se placa 500 000 eura godisnje aj sad izracunaj kolko prosjecnom hrvatu treba da to zaradi?! Nosi LEGENDARNU 10, igra za***ac i onda normalno navijaci ludi zvizde mu i on se ponese ko zadnja amatercina i sabancina?! MARS VAN IZ KLUBA STOKO

  • gnojna družina 29.07.2015.

    Svi oni sjede na parama a igraju ko curice! Jedne amatercine ko molde i ti nemos stvorit 2 postene sanse u 90 minuta?!?! Bio i ja na tekmi i bio sam najglasniji kod zvizdanja i je**nja im majki jel se tako ne igra za voljeni klub!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare