To je to što me zanima!

Mamić: Mi imamo šanse proći, čekat ćemo vijesti iz Škotske

Imamo teoretsku šansu u prolazak pa ćemo napraviti sve da bismo dobili i čekali dobre vijesti iz Škotske, rekao je Zoran Mamić dan uoči utakmice protiv Astre...
Vidi originalni članak

Dinamo je večer uoči utakmice protiv Astre u Europskoj ligi odradio trening. Nakon njega pred novinare su izašli Zoran Mamić i Ivo Pinto te najavili utakmicu. 

Da bi Dinamo ostao u utrci za prolaz, Salzburg ne smije izgubiti u Glasgowu.

- Bit će to susret dvije momčadi koje su dosad rezultatski podbacile. Na našu sreću, imamo teoretsku šansu u prolazak pa ćemo napraviti sve kako bismo dobili i čekali dobre vijesti iz Škotske - rekao je Zoran Mamić i usporedio Petrolul i Astru.

- Slični su, podjednake kvalitete. Nažalost za Astru, ove sezone nema europskih rezultata kakvima su se nadali. Gledali smo ih u svim utakmicama, bili su čak bolji od Celtica i Salzburga, mogli su imati više bodova, ali nisu imali sreće - kaže Mamić.

Pinto očekuje tešku utakmicu.

- Još vjerujemo u prolaz. Čeka nas jako težak susret. Bit će drugačije nego u Zagrebu, ali vjerujemo u tri boda - rekao je Pinto.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • apachy70 27.11.2014.

    Nadam se da ce napokon nekoga i dobiti?

  • dubravko77 27.11.2014.

    ma koje vijesti iz Škotske da se jaj razumiješ u trenerski posao prosao bi skupinu bez frke,makni se uopce iz kluba jer ako ostaneš kao sportski opet ces srat treneru a pojma nemas o nogometu,srat možeš jedino Jurčiču

  • Damba03 27.11.2014.

    Možda Dinamo ima teoretske šance ali niti teoretski nije zaslužio ići u sljedeći krug da bi nas još više sramotio nego do sada ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare