To je to što me zanima!

Mamić na predstavljanju Vide: Nema prodaje glavnih igrača

'Radimo na dovođenju Spahića, situacija s Montpelliereom ide na bolje i nadamo se da ćemo to skoro riješiti. Šimunića trebamo zaboraviti, vrlo su mali izgledi da dođe'
Vidi originalni članak

Domagoj Vida i službeno je novi igrač Dinama, s 'modrima' je potpisao na pet godina. Odšteta je tajna, ali se pretpostavlja da se radi oko milijun eura.

- Ovo je jedan od najskupljih poslova u Hrvatskoj. U Leverkusenu su ispali velika gospoda, uspjeli smo se brzo dogovoriti. Sretni smo što ga imamo jer smo uložili veliki napor u njegovo dovođenje - rekao je Zoran Mamić na predstavljanju.

Ne smatram ovo korakom unazad jer sam došao u veliki europski klub, rekao je Vida

Vida je uzeo broj 24 i ispričao svoje dojmove.

- Došao sam u veliki klub, veliki grad i vjerujem da Dinamu mogu pomoći za Ligu prvaka. U Bundesligi je za mene bilo i dobrih i loših  stvari, ali naučio sam dosta toga i stekao iskustvo. Vidim se na stoperu, ali ako treba stat ću i na gol. Ne smatram ovo korakom unazad jer sam došao u veliki europski klub. 

Kaže kako je pratio Dinamo u Njemačkoj.

- Nikad nisam rekao da ne želim doći u klub, imam dobrih prijatelja iz mlade reprezentacije, Kelavu, Badelja, Vrsaljka... Savjetovao sam se i s ocem koji mi je rekao da idem u Dinamo. 

Vida je prije par tjedana bio u središtu afere zbog tučnjave pa je zaradio i kaznenu prijavu za remećenje javnog reda i mira, a od tad se nije čuo s izbornikom Bilićem koji ga je zvao na reprezentativne akcije protiv Walesa, Estonije i Francuske.

- Nije me strah velikog grada poput Zagreba. Dogodilo se to što se dogodilo, a stalno se potencira ta priča. 

Neće biti prodaje glavnih igrača! Radimo na dovođenju Spahića, a Šimunića trebamo zaboraviti, kaže Mamić

U priču se uključio Zoran.

- Čelnici Bayera su nam rekli da je bio primjer i da nisu s njim imali problema.

Vida se već danas priključuje momčadi na pripremama na Rogli. Mlađi Mamić je najavio da se u pohod na Ligu prvaka ide u najjačem mogućem sastavu. 

- Neće biti prodaje glavnih igrača! Radimo na dovođenju Spahića, situacija s Montpelliereom ide na bolje i nadamo se da ćemo to skoro riješiti. Šimunića trebamo zaboraviti, vrlo su mali izgledi da on dođe, jer se situacija s Hoffenheimom nikako ne može riješiti. Ne mogu reći bili s dolaskom Spahića za nas završio prijelazni rok jer uvijek ima neplaniranih stvari i ozljeda. Napravili smo odličan posao, a igrači koje smo doveli će pokazati je li ovo za Dinamo bio jedan od najuspješnijih prijelaznih rokova. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Horned Reaper 18.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 18.06.2011.

    Lik izgleda ko pećinski trol u p.m. haha

  • user_102677 18.06.2011.

    Od toga če bježat sve obrane, kako izgleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare