Obavijesti

Sport

Komentari 64

Mamić na predstavljanju Vide: Nema prodaje glavnih igrača

Mamić na predstavljanju Vide: Nema prodaje glavnih igrača
4

'Radimo na dovođenju Spahića, situacija s Montpelliereom ide na bolje i nadamo se da ćemo to skoro riješiti. Šimunića trebamo zaboraviti, vrlo su mali izgledi da dođe'

VIDEO

Domagoj Vida i službeno je novi igrač Dinama, s 'modrima' je potpisao na pet godina. Odšteta je tajna, ali se pretpostavlja da se radi oko milijun eura.

- Ovo je jedan od najskupljih poslova u Hrvatskoj. U Leverkusenu su ispali velika gospoda, uspjeli smo se brzo dogovoriti. Sretni smo što ga imamo jer smo uložili veliki napor u njegovo dovođenje - rekao je Zoran Mamić na predstavljanju.

Ne smatram ovo korakom unazad jer sam došao u veliki europski klub, rekao je Vida

Vida je uzeo broj 24 i ispričao svoje dojmove.

- Došao sam u veliki klub, veliki grad i vjerujem da Dinamu mogu pomoći za Ligu prvaka. U Bundesligi je za mene bilo i dobrih i loših  stvari, ali naučio sam dosta toga i stekao iskustvo. Vidim se na stoperu, ali ako treba stat ću i na gol. Ne smatram ovo korakom unazad jer sam došao u veliki europski klub. 

Kaže kako je pratio Dinamo u Njemačkoj.

- Nikad nisam rekao da ne želim doći u klub, imam dobrih prijatelja iz mlade reprezentacije, Kelavu, Badelja, Vrsaljka... Savjetovao sam se i s ocem koji mi je rekao da idem u Dinamo. 

Vida je prije par tjedana bio u središtu afere zbog tučnjave pa je zaradio i kaznenu prijavu za remećenje javnog reda i mira, a od tad se nije čuo s izbornikom Bilićem koji ga je zvao na reprezentativne akcije protiv Walesa, Estonije i Francuske.

- Nije me strah velikog grada poput Zagreba. Dogodilo se to što se dogodilo, a stalno se potencira ta priča. 

Neće biti prodaje glavnih igrača! Radimo na dovođenju Spahića, a Šimunića trebamo zaboraviti, kaže Mamić

U priču se uključio Zoran.

- Čelnici Bayera su nam rekli da je bio primjer i da nisu s njim imali problema.

Vida se već danas priključuje momčadi na pripremama na Rogli. Mlađi Mamić je najavio da se u pohod na Ligu prvaka ide u najjačem mogućem sastavu. 

- Neće biti prodaje glavnih igrača! Radimo na dovođenju Spahića, situacija s Montpelliereom ide na bolje i nadamo se da ćemo to skoro riješiti. Šimunića trebamo zaboraviti, vrlo su mali izgledi da on dođe, jer se situacija s Hoffenheimom nikako ne može riješiti. Ne mogu reći bili s dolaskom Spahića za nas završio prijelazni rok jer uvijek ima neplaniranih stvari i ozljeda. Napravili smo odličan posao, a igrači koje smo doveli će pokazati je li ovo za Dinamo bio jedan od najuspješnijih prijelaznih rokova. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...