To je to što me zanima!

Mamić nakon ostavke u HNS-u došao gledati trening Dinama...

ZDRAVKO NA TRENINGU Dinamo nije mijenjao cijene ulaznica za utakmicu protiv imenjaka iz Gruzije. Kao i protiv Vardara, ulaznice će stajati 10, 20 i 30 kuna.
Vidi originalni članak

Samo nekoliko sati nakon što je objavio da podnosi ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a, Zdravko Mamić pojavio se na tribinama pomoćnog maksimirskog terena Hitrec-Kacijana gdje je pratio posljednji trening "modrih" uoči utakmice trećeg pretkola Lige prvaka protiv Dinama iz Tbilisija u utorak.

Zdravko Mamić u veljači je podnio ostavku u Dinamu te je postao "savjetnik". Iako je tada tvrdio kako će ostati u HNS-u, odlučio se povući i iz krovne hrvatske nogometne kuće jer, kako je objasnio, ne želi da se njegovim imenom služe kao izgovorom za nanošenje štete ugledu hrvatskog nogometa te kako ne želi biti razlog zbog kojeg će neki umanjivati uspjehe Dinama i Hrvatskog nogometnog saveza.

Dodao je Zdravko i kako će se posvetiti privatnim stvarima i dokazati nevinost za sve što mu stavljaju na teret. Kad kaže privatnim stvarima, Mamić misli na USKOK-ove istrage i optužnice o nezakonitom izvlačenju novca iz Dinama.

Opet za 10, 20 i 30 kuna na Dinamo

"Modri" u utorak u 20.45 sati igraju prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka protiv gruzijskog imenjaka Dinama iz Tbilisija. Dinamo nije mijenjao cijene ulaznica. 

Kao i protiv Vardara, ulaznice će stajati 10, 20 i 30 kuna.

Uzvrat u Tbilisiju igra se u utorak 2. kolovoza. Ta će utakmica početi u 19 sati. Gruzija je dva sata ispred Hrvatske. 

Idi na 24sata

Komentari 119

  • hyndai 26.07.2016.

    A tovarija već slavi.Evo ove godine osvajaju EL a dogodine LP.Čim malo uhvate ruku na PS4 !

  • nikluk20 26.07.2016.

    čini mi se nešto tanak i bolestan.....

  • kozaribok 26.07.2016.

    Osjetio je Tata da se komunisti vraćaju na vlast,a da im je on trn u oku,jer treba rashebati i Dinamo i reprezentaciju da budemo na seoskom nivou,a sve poradi poštenja i transparentnosti,dok oni si s druge strane bojeći se svoje nesposobnosti,osiguravaju rezervna radna mjesta,u talu potpisuju s upravama državnih poduzeća tajne ugovore,kradu svoje građane prijetnjama da moraju (a EU kaže mogu se) ugrađivati razdjelnike,plaćaju mislim 150 milijuna dolara za prekucane avione....

Komentiraj...
Vidi sve komentare