To je to što me zanima!

Mamić naplaćuje svoje: Duduu sjeli na džip i stan na Bukovcu

Zdravko Mamići tvrdi da im Dudu, na temelju ugovora kojeg su potpisali i kojeg igrači nije ispoštovao, duguje 5,5 milijuna kuna. Nakon tužbi krenula je pljenidba
Vidi originalni članak

Imam građanske ugovore s mnogim igračima i odlučim li se na tužbe, dobit ću svaku, rekao je Zdravko Mamić.

Zbog jednog takvog ugovora, potpisanog s Eduardom, Mario Mamić, Zdravkov sin, od Brazilca potražuje 5,5 milijuna kuna. Općinskom građanskom sudu u Zagrebu podnio je prijedlog za ovrhu, pa bi Eduardova kuća i stan mogli na javnu dražbu. 

Oslobodio sam ga okova menadžera. Eduardo je bolestan i deformiran, Mamić se obrušio na Eduarda

- Ovrhe nema jer presuda nije pravomoćna. Eduardova imovina je blokirana - rekao je odvjetnik Branko Šerić.

Hrvatski reprezentativac vozi Nissan Murano, vrijedan oko 450.000 kuna, a na zagrebačkom Bukovcu ima kuću od 90 ‘kvadrata’, vrijednu oko 1,4 milijuna kuna. U iznos od 5,5 milijuna kuna nisu uključene kamate, pa bi brojka mogla narasti za oko dva milijuna kuna, ukupno osam.

Eduardo je svom “ocu”, kako ga je zvao za igranja u Dinamu, uzvratio žalbom na presudu te tužbom tvrdeći da je ugovor zelenaški, nemoralan i robovlasnički.  

Po ugovoru u slučaju moje smrti sve ide njemu, a ne mojoj obitelji!, Eduardo će se žaliti

Pokušat će dokazati da se ugovor protivi Fifinim pravilnicima. 

- U ugovoru mora postajati slobodna volja obiju stranaka inače se ugovor dovodi u pitanje. Ako postoji neka zla namjera s bilo koje strane, ako je netko u zabludi, ako je ugovor lihvarski ili jedna stranka nije zadovoljna svim točkama ugovora, onda je taj ugovor ništavan - kaže Šerić.

Eduardo tvrdi da još nije znao jezik, a budući da je pri potpisivanju Mamić bio na visokoj poziciji u Dinamu, igra i na kartu da je bio u zabludi, odnosno da je bio u strahu. Otac i sin, kako su si Dudu i Mamić tepali, morat će se naći u sudnici.

Potpisao je ugovor s 18 godina. Mamića je zvao ocem, ovaj njega sinom...

Danas su na sudu zbog novca...

Kupio mu stan, platio svadbu 

Dudu je potpisao za Dinamo. Mamić mu je kupio stan na Sveticama i platio vjenčanje.

Suzano, evo ti novac i nestani

S 300.000 eura Mamić je isplatio Suzana, Eduardova menadžera i preuzeo njegova potraživanja od Dudua.

Eduardo tek sad sve shvaća

Dolaskom u Arsenal, 2007. Eduardo kaže da je shvatio u kakav ga odnos dovodi sklopljen ugovor...

Mamići mu ‘sjeli’ na stan i auto

Sin Zdravka Mamića dobio je odluku o ovrsi i potražuje više od pet milijuna kuna. Eduardo ima kuću na Bukovcu i vozi Nissan Murano. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • antlas 28.11.2011.

    Svi koji misle da je Eduardo nevinašce i jadan prevaren je od strane Mamića, to su teški naivci. Istina je da Mamić nema kulturu razgovora niti ponašanja i sve to skupa stoji, ali na njemu bar čovjek vidi odmah kakav je i ako malo razmišlja može ga prokužiti, sa onom njegovom kako vi kažete patetikom i slatkorječivošću ali ovi koji slože facu janjeta i pozu ja sam jadan i retardiran neznam ništa, ti su još gori jer skrivaju svoje pravo lice i očekuju da javnost s njima suosjeća. Eduardo je došao u Hrvatsku kao nikakav talent nekakav balkanac mu je plaćao i dečko si je mislio dok budala plaća i dok mi daje pare potpisat ću šta god hoće. Imam fino ako ništa drugo barem doživotnu karijeru u Dinamu. Ali ni u snu nije vjerovao ni u sebe ni u ludog balkanaca da ga ovaj može ugurati u repku a kasnije prodati ni više ni manje nego u Arsenal. A onda je priča naglo drugačija nisam znao ...itd... Ma vraga nisi znao.... Prodaš dušu vragu za novac a kad dobiješ od vraga novac i slavu i šta sve ne, onda ga želiš odbaciti sa svojih leđa i svoju dušu natrag. E ne ide to tako stari moj......Gdje se vrti velika lova ima svega od davanja procenta do neznam ni ja čega nije on ni prvi ni zadnji. Nitko te nije tjerao da potpisuješ mogao si natrag u Brazil i do kraja života radit u nekom rudniku kao pošten čovjek, gazda svoje duše. Da si sa mnom potpisao taj ugovor i ja bi te tražilo svaki cent koji me po njemu ide. To je kao i pola Hrvatske koji se zaduže kod kamatara kad im treba para onda potpisuju sve i svašta da dođu do para a kad im pola toga isti uzmu onda je ajme meni nisam znao. Šta to znači hoće li i oni dobit oprost "zato jer nisu znali"......Eto pa uživajte i dalje..........

  • OzrenRomanjek 28.11.2011.

    Zloupotrebu predsjedničkih položaja u nogometnim klubovima gledamo već godinama. Premda je vlasnik Dinama grad Zagreb Mamić se u Dinamu ponaša kao vlasnik. Zloupotrebom položaja prisvojio je prihode kluba u kojem predsjednik, a osim toga reketari sve igrače koji su prošli kroz Dinamo. Ban Jelačić je ukinio kmetstvo 1848, a Zdravko Mamić je u 21 stoljeću ponovo uveo ropstvo.

  • volim_dinamo_široki_brijeg 27.11.2011.

    Dudu je potpisao za Dinamo. Mamić mu je kupio stan na Sveticama i platio vjenčanje. Suzano, evo ti novac i nestani S 300.000 eura Mamić je isplatio Suzana, Eduardova menadžera i preuzeo njegova potraživanja od Dudua. Eduardo tek sad sve shvaća Dolaskom u Arsenal, 2007. Eduardo kaže da je shvatio u kakav ga odnos dovodi sklopljen ugovor... sta oce vise pa 300tis eura je 2,5 miliona kuna zasluzuje li ih covijek a kopao bi kante za smece u Brazilu da ga nema i kad su ga primali u repku pricali ste kao za Sammira ali očito više ne volite mamića pa eto te priče..

Komentiraj...
Vidi sve komentare