To je to što me zanima!

Mamić: Nisam samo ja na meti huligana, teror traje 10 godina

Zdravko Mamić i Ante Čačić osvrnuli su se na nove huliganske ispade nakon ogleda u Sloveniji. Mamić polaže nade u Jovanovića i Milanovića, a Ante Čačić se ne boji...
Vidi originalni članak

Dinamo je dobro počeo pripreme u Sloveniji pobjedom nad trećeligašem. Prvijenac u Dinamu zabio je Duje Čop, ali dan poslije priča se samo u huliganima. Njih nekolicina stigla je u Sloveniju, cijelu utakmicu vrijeđala igrače, a nakon susreta čak su upali u "modri" autobus. Nasreću, nije bilo fizičkog kontakta.

- Što se uopće može reći nakon deset godina terora? Živimo u državi u kojoj su reprezentacija, Dinamo i Hajduk kažnjeni 300 puta zbog huligana - rekao je Zdravko Mamić koji ne misli kako je on isključiva meta huligana.

- To se događa više od 10 godina, a događalo se i kad su drugi ljudi vodili klub. Jedino su huligani ostali...

- Nisam mađioničar, ne mogu predvidjeti što će biti, ali tih 10 godina dobro se zna tko i što radi. Prije nekoliko dana ministar Jovanović i premijer Milanović rekli su da se mora nešto napraviti, nadam se da to nije mrtvo slovo na papiru - dodao je Mamić.

Čačić: Ne bojimo se huligana

Tužan sam i sretan, rekao je nakon prospavane noći trener Dinama Ante Čačić čiji su igrači na pripremama u Sloveniji pobijedili trećeligaša, a potom bili žestoko izvrijeđani od grupe navijača.

- Sretan sam jer su igrači pretrpjeli uvrede. Pokazali su da s pravom nose Dinamov dres. Pokazali su da se znaju nositi s provokacijama - kaže Čačić.

- Ni ja ni moji igrači ne možemo to riješiti. Ne bojimo se nikoga, da se bojimo, ne bismo igrali. Dosad smo imali dosta kazni zbog pojedinaca koji štete zemlji, klubu i sebi - dodao je Ante Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 122

  • mik 26.06.2012.

    Je li Jovanoviću u interesu da se događaju ovakve stvari ? Očigledno jest, jer ministar može vrlo brzo iskorijeniti ovakve događaje. Jovanović samo zna davati glupe izjave i ne raditi ništa !

  • sosqe 24.06.2012.

    to je sve balavurdija koju treba pozatvarat na neko vrijeme pa da shvate kako je lijepo biti vani,a sto se mamica tice to je sve njegovo maslo,u ovih deset godina od njegovog dolaska na utakmice dolazi sve manje i manje navijaca dok na kraju sada vise nema nikoga..a uostalom mamicu,s nasilnikom-nasilno!!

  • SašaBarać 24.06.2012.

    Mamić je kriminalac , a ovi što uzimaju novac od kriminalca su također kriminalci. Mamić radi sprdnju od države i navijača. Do jučer je on bio taj koji je cugao , tukao se po tekmama , bio "huligan". A sad mu je sve to kao strano. U dinamo su ga doveli isti ti po kojima sad pljuje. Bolje dinamo u trećoj ligi nego ovakav lopovski klub. Kao imamo demokratsku državu a udruga građana kao što je NK Dinamo funkcionira kao da joj je na čelu Chauchesku. Igrači i stožer koji prima plaću od ovog kriminalca ne zaslužuje drugo nego da ih se vređa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare